Connect with us
Andreea Marin, lovitură cruntă de la Guvern! A povestit chiar ea ce s-a întâmplat

Vedete

Andreea Marin a trecut prin momente terifiante: „Mi-au scos 800 de grame de tumoră „

Andreea Marin a trecut prin momente foarte grele când, în urmă cu un an, a fost suspectă de cancer. Vedeta tv a povestit pentru Click.ro prin ce clipe de groază a trecut când i-a fost extirpată o tumoră de nici mai mult nici mai puțin de 800 de grame.

Andreea Marin a trecut prin momente terifiante: „Mi-au scos 800 de grame de tumoră „

Celebra vedetă tv a dat detalii despre momentele în care a suferit o intervenție chirugicală dificilă. Andreea a fost suspectă de cancer și medicii au fost nevoiți să îi scoată o excrescență care i se dezvoltase din senin în zona cervicală. Acest lucru s-a întâmplat în luna noiembrie a anului 2018. Perioada în care a așteptat rezultatele biopsei a fost una dintre cele mai dificile din viața ei.

Andreea Marin a fost suspecta de cancer. sursa foto: cancan.ro

Andreea Marin a fost suspecta de cancer. sursa foto: cancan.ro

Citește și: Andreea Marin a spus totul despre Mihaela Rădulescu: „Rivalitatea dintre mine și ea…”

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu. Drumurile noastre s-au întâlnit într-o campanie umanitară la care am pus umărul – «Zetta – Ajută-ne să ajutăm!», a povestit Andreea Marin pentru Click.

Citește și: Cum arată Paula Seling după ce a slăbit 10 kilograme

Din fericire rezultatele biopsiei au fost în regulă și vedeta a putut respira ușurată. Din păcate nu același este rezultatul pentru mulți pacienți care se confruntă cu astfel de probleme.

Citește și: Prezentatoare celebre, la debutul lor în TV. Cum arătau Esca, Mihaela Răduleascu, Andreea Marin, Teo și Andreea Berecleanu la începutul carierei

„Am trecut printr-o bopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, a mai detaliat Andreea Marin. 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top