Connect with us
Andreea Marin ajunge pe masa de operație: "E o problemă medicală!"

Monden

Andreea Marin ajunge pe masa de operație: „E o problemă medicală!”

Andreea Marin ajunge pe masa de operație! Prezentatoarea TV va trece printr-o intervenție chirurgicală care o va ajuta să scape de problemele medicale cu care s-a confruntat în ultima perioadă.

Andreea a dezvăluit că operația va necesita anestezie generală.

„Aşa l-am cunoscut pe domnul doctor, la recomandarea altcuiva, după ce am afalt câteva cazuri absolut impresionante şi am căpătat încredere la prima consultaţie, am văzut cât de cald este ca om, cât de simplu şi modest. Mi se pare că valoarea reală e acolo. Nu sunt adepta operaţiilor estetice,  fără nicio problemă.

O să vă spun săptămâna viitoare când voi avea un rezultat al analizelor exact despre ce este vorba, dar vorbim despre o operaţie necesară. Are şi o valenţă estetică pentru că de acolo de unde scoţi ceva inestetic, rămâne mai frumos, dar e o problemă medicală. Este cu anestezie probabil generală”, a spus Andreea Marin la un post de televiziune.

Andreea Marin, revedere emoționantă cu Cove

Andreea Marin și Cove au fost o vreme prezentatori la emisiunea „Surprize, surprize”, unul dintre cele mai cunoscute show-uri din televiziunea românească.

Însă drumurile lor s-au despărțit la un moment dat. Chiar și azi, lucrurile par a fi neschimbate, din spusele prezentatorului.

Cei doi s-au revăzut, de curând, în emisiunea lui Cove, de la PRO TV, Vorbește lumea, pe care o moderează alături de Adela Popescu.

„Îmi face mare plăcere sa o revăd pe Andreea și să constat că deși au trecut mulți ani de când nu mai lucrăm împreună, simțim că parcă mai ieri a fost ultima ediție a surprizelor. La fel de tineri și neliniștiți suntem”, a fost mesajul lui Cove pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini în care apare alături de vedetă.

Citește și: Andreea Marin, dezvăluiri de ultimă oră. Cu cine se iubește

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top