Connect with us
Cum arată casa în care locuiește Andreea Marin

Știri

Andreea Marin are o casă ca în basme. Iată cum arată locuința sa

În urmă cu aproape un an, Andreea Marin a deschis ușa casei sale publicului larg în cadrul emisiunii „Casă de vedetă”, realizată de Dana Luțu. Locuința vedetei este una pozitivă, încărcată, dar extrem de colorată și plină de animăluțe. Așadar, cum arată casa în care locuiește Andreea Marin?!

Cum arată casa în care locuiește Andreea Marin

Andreea Marin are, fără doar și poate, o casă plină de viață! Vedeta TV are păsări, pești, o cățelușă (Lady), o pisică, dar și o veveriță. Mai mult decât atât, fosta prezentatoare are și un cal în mărime naturală. „Calul este doar în mărime naturală, dar nu e deloc gălăgios. E cel mai tăcut prieten al nostru. Stă aici ca de strajă. El e de fapt o lampă.”

În bucătăria spațioasă, Andreea are o mulțime de ingrediente depozitate un borcănele mai mici sau mai mari. „Zecile de borcănele pe care le vezi aici în bucătărie au tot felul de ingrediente. În general, acestea sunt făcute din frunze sau din ardei uscați, deshidratați.”

Vorbind despre mâncarea sa preferată, vedeta TV mărturisește că are o salată pe care o mănâncă zi de zi. „E foarte simplă. Din salată de diverse culori, rucola și spanac și o brânză slabă sărată. Nu există „nu se poate”. Eu pot spune „nu” oricărei tentații. Ca să fie clar!”

Vorbind despre grădina sa, Andreea mărturisește că îi place ca totul să fie viu, iubind totodată și obiectele recondiționate. „Îmi plac tare mult acești pomi (cireșul și vișinul) pe care fiica mea i-a plantat. Aici am un lămâi care are deja flori și care face fructe în fiecare an. Pomul acesta face rodii.”

„Acesta este colțul nostru. Aici luăm masa, aici ne vin prietenii.”

Vezi cum arată casa Andreei Marin în Galeria foto de mai jos. Click pe poze

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top