Connect with us
Aproape 30 de oameni evacuați în urma unei explozii urmate de incendiu într-un bloc din Iași

Știri

Aproape 30 de oameni evacuați în urma unei explozii urmate de incendiu într-un bloc din Iași

Aproape 30 de persoane au fost evacuate, joi, dintr-un cămin de nefamiliști, din cartierul Nicolina, din Iași, în urma unei explozii urmate de incendiu. Proprietarul garsonierei unde s-a produs deflagrația a fost dus la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Situații de Urgență (ISU) Iași, Elena Bolohan, a declarat că deflagrația s-a produs la etajul al treilea al căminului de nefamiliști, unde locuia un bărbat de 79 de ani.

Acesta a fost transportat la spital în stare de șoc și cu arsuri minore.

Alte 28 de persoane au fost evacuate de pompieri din cauza fumului dens, însă nu au avut nevoie de asistență medicală.

În bloc erau 80 de locuințe.

„Proprietarul este în stare de şoc. El a fost transportat cu ambulanţa la spital. Alte 20 persoane au fost evacuate din cauza fumului. La faţa locului s-au deplasat 14 subofiţeri şi patru elevi de la Detaşamentul 2. Ei au intervenit cu ajutorul a două autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie, o autospecială transport apă, o autoscară. De asemenea, s-au deplasat la locul solicitării şi o autospecială de terapie mobilă şi una de transport victime multiple. De la Serviciul Judeţean de Ambulanţă s-a deplasat o ambulanţă”, a precizat Silvia Bolohan. AGERPRES

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top