Connect with us

Externe

Atac armat la un liceu din California! Cel puțin o persoană a fost rănită

Atac armat la un liceu din California! Un suspect a fost reţinut vineri după intervenţia poliţiei la un liceu din California unde au fost semnalate tiruri de armă.

Incidentul s-a produs la liceul Highland High School din Palmdale, la circa 65 km de Los Angeles. Autorităţilor li s-a semnalat prezenţa în incinta liceului a unui bărbat înarmat.

Canalul de televiziune CBS a anunţat, citând biroul şerifului local, că un bărbat a fost reţinut „în legătură cu un apel semnalând o persoană înarmată”. Cel puţin o persoană a fost rănită, a mai indicat CBS.

CNN a transmis de asemenea, citând pompierii, că un suspect a fost arestat la Palmdale.

Citește și: Atac armat în Tennessee. Un bărbat îmbrăcat sumar a împușcat mortal 4 oameni

Arestarea a fost anunţată la o oră şi un pic după primul apel care informa biroul şerifului despre prezenţa unui bărbat înarmat în incinta liceului, la ora locală 07.05 (14.05 GMT). Pompierii au mai fost informaţi şi că au fost trase focuri de armă, a mai relatat CNN.

Un tânăr de 23 de ani, Ricky Munoz, a declarat pentru CNN că tocmai îi lăsase la liceu pe cei doi fraţi ai săi mai mici, înainte de ora 07:00, iar peste circa un minut aceştia l-au sunat spunându-i că s-au auzit focuri de armă.

Citește și: Un nou atac armat: 4 morți după ce un bărbat a deschis focul la o universitate

Elevii deja aflaţi în şcoală s-au baricadat în săli, iar responsabilii liceului le-au transmis localnicilor să nu se apropie de campus. Cel puţin trei alte şcoli din apropiere au anunţat că se închid.

Un elev de 14 ani a fost reținut de către polițiști și se află în custodia oamenilor legii. Poliţia din Los Angeles a indicat că o persoană a fost reţinută în urma unui apel privind o persoană înarmată.

Rănitul s-ar fi dus singur cu maşina la spital, a mai transmis CBS.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top