Connect with us

Externe

ATAC ÎN BISERICĂ – 3 oameni au fost înjunghiați

Trei persoane au fost înjunghiate astăzi într-un atac care a avut loc într-o biserică din orașul britanic Birmingham, potrivit Mirror.

150 de oameni se aflau la slujba religioasă în momentul atacului. La ușa bisericii, în mijlocul slujbei, a apărut cineva cu un cuțit de bucătărie în mână, scriu jurnaliștii britanici care au vorbit cu martorii oculari și poliția locală.

Victimele au fost duse urgent la spital. Medicii au o veste bună: rănile nu au fost suficiente de adânci încât viețile enoriașilor să fie puse în pericol.

Potrivit autorităților locale, atacatorul a fost imobilizat de către persoanele aflate în biserică, înainte ca poliția și ambulanțele să ajungă la fața locului.

1 Comment

1 Comment

  1. Toni Blajinul

    2017-09-10T18:16:22+03:00 at 18:16

    DIN pa cate acesti oameni styresati au o singura tinta moarte sau castig de viata ,prea mult au suferit aterocitatile lumi civilizate asa nu mai merge trebuie facuta dreptate multe popoare arunca zilnic alimente la gunoi ei sufere de sete si foame CER o viATA FARA DIS CRIMINARE ,daca AU AJUNS ASAasta se datoreaza naivitati lumi civilizate care lea oprit progresul si o viata decenta (siei sunt oameni vor oviata mai buna DE ce a u ajuns la disperare Trebuie ajutati alt bfel vor deveni in grup camiocaze si teroristi de ne oprit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top