Connect with us
Atentat la Istanbul: Presedintele vrea ca tarile sa lupte impreuna impotriva terorismului

Știri

Atentat la Istanbul: Presedintele vrea ca tarile sa lupte impreuna impotriva terorismului

Presedintele Turciei, Tayyip Erdogan a declarat intr-un comunicat de presa emis de administratia prezidentiala ca spera sa atacul terorist asupra aeroportului Ataturk sa fie un punct de pornire a unei lupte comune a tarilor occidentale asupra terorismului.

LIVE – ATENTAT TERORIST TURCIA UPDATE

„Sper cu tărie că atacul asupra aeroportului Atatürk va reprezenta un punct de cotitură în lupta pe care o avem de dus în comun, în frunte cu țările occidentale, în întreaga lume împotriva organizațiilor teroriste”, a afirmat șeful statului turc într-un comunicat dat publicității de serviciul său de presă, citat de Agerpress.

36 de persoane au murit si alte 147 au fost ranite in atentatul terorist asupra aeroportului Ataturk din Instanbul Turcia

Numarul mortilor este in continua crestere, autoritatile au anuntat acum ca numarul victimelor a ajuns la 32, iar 88 de persoane au fost ranite.

Aeroportul Ataturk este al treilea aeroport ca marime din Europa, tranzitat de peste 62 de milioane de pasageri anual si a fost considerat ca fiind cel mai singur din Europa, dupa Londra si Paris.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top