Connect with us
Gheorghe Dincă ar fi vrut să se sinucidă - Starea criminalului din Caracal

Știri

Audierea lui Gheorghe Dincă a fost întreruptă. Tonel Pop. Avocatul din oficiu a creat vicii

Audierea a fost oprită de procurorul de caz după ce avocatul din oficiu al acestuia a părăsit de mai multe ori camera de anchetă.

Audierea lui Gheorghe Dincă a fost întreruptă. Avocatul din oficiu l-a lăsat fără asistență juridică, iar ulterior a făcut o criză de nervi, spune avocatul Tonel Pop.

„Din cauza unui incident major, s-a intrerupt interogatoriul lui Dincă. Am fost nevoit să invederez procurorului de caz faptul că avocatul din oficiu a părăsit de mai multe ori și mai multe minute camera de anchetă, fără să anunțe unde se duce și ce face, creând vicii de procedură și lăsând inculpatul neasistat.

Audierea lui Gheorghe Dincă a fost întreruptă. Tonel Pop. Avocatul din oficiu a creat vicii

Audierea lui Gheorghe Dincă a fost întreruptă. Tonel Pop. Avocatul din oficiu a creat vicii

Audierea lui Gheorghe Dincă a fost întreruptă

Nu cred că nimeni dorește ca ancheta să fie aruncată pe apa Sâmbetei pe vicii de procedură că nu iși face treaba domnul avocat din oficiu. A trebuit să se intrerupă ancheta, să verifice procurorul de câte ori a plecat, câte minute l-a lăsat fără asistență juridică obligatorie”, a declarat avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, prezent la audierea lui Gheorghe Dincă de la IGPR.

Tonel Pop spune că avocatul lui Dincă, Lascoschi Claudio, a făcut și o criză.

„S-a închis ancheta. De asemenea, domnul avocat din oficiu al lui Dincă a făcut o criză de nervi, a început să tremure. La care domnul Dincă l-a mângaiat și l-a ținut de mâini. Am fost nevoiți să întrerupem ancheta, se va viziona caseta. (…)

Este posibil ca procurorul de caz să nu fi observat plecarea repetată a domnului Lascoschi lăsându-l fără asistență în timpul audierii, pentru că procurorul are foarte multe hârtii și iși notează foarte atent și vorbește cu inculpatul, nu cu avocatul”, mai spune Pop.

Întrebat dacă la audiere Gheorghe Dincă a cooperat, Tonel Pop a spus:

„El nu cooperează, ci cel mult are scăpări din care, cel puțin eu si anchetatorii am inteles mult mai multe lucruri. Oferă noi detalii prin faptul că se enervează și el, are scăpări, la anumite observații, note, intrebari. În momentul acela aflăm mai multe decât vrea să spună, poate chiar esența”.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top