Connect with us
Avocata Maria Vasii, apărătoarea lui Cristi Borcea, a dezvăluit când va fi eliberat din închisoare fostul acționar al clubului Dinamo.

Știri

Avocata lui Cristi Borcea dezvăluie când va fi eliberat acesta

Cristi Borcea se află în închisoare, după ce a fost condamnat în Dosarul Transferurilor la 6 ani și opt luni de detenție. Fostul acționar al clubului Dinamo București este unul dintre cei doi condamnați din acest dosar care se mai află după gratii.

George Copos, Gigi Nețoiu, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Ioan Becali și Gică Popescu au fost eliberați, iar în acest moment, doar Borcea și Victor Becali mai sunt în spatele gratiilor.

Citește și: Ce gest a facut Mihaela Borcea dupa ce Valentina Pelinel a nascut

Avocata Maria Vasii, apărătoarea afaceristului, a declarat pentru ziarulring.ro că acesta va părăsi penitenciarul în primăvara anului viitor.„Cristi Borcea va fi eliberat în aprilie anul viitor sau mai precis în primăvară. În ceea ce privește regimul domnului Borcea, nu sunt modificări în acest moment”, a spus Maria Vasii.

În ceea ce îl privește pe Victor Becali (condamnat la 4 ani și opt luni) acesta ar urma să iasă din închisoare înainte de Crăciun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top