Connect with us
Bat clopotele de nuntă? Liviu Dragnea vorbește despre căsătorie

Politic

Bat clopotele de nuntă? Liviu Dragnea vorbește despre căsătorie. Iată cine este aleasa sefului PSD

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri la Antena 3 că este „posibil” ca în 2018 să facă pasul și să se căsătorească.

În vară, Liviu Dragnea declara tot pentru Antena 3 că iubește o „fată blondă”.

„Fata blondă” se numește Irina Alexandra Tănase și are 25 ani, fiind mai tânără cu 30 de ani decât Dragnea. Aceasta a fost asistenta lui Dragnea pe vremea când liderul PSD era ministru al Dezvoltării.

Liviu Dragnea a mai fost căsătorit cu Bombonica Prodana de care a divorțat în 2015.

Știre pe aceeași temă

Moţiunea de cenzură ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, iniţiată de PNL, a fost respinsă joi, înregistrându-se 159 de voturi “pentru”, mult sub minimul de 233 de voturi favorabile necesare adoptării.

Au fost prezenţi 317 parlamentari şi au votat 185 dintre ei. S-au înregistrat 159 de voturi “pentru”, 3 ”împotrivă” şi 23 de abţineri.

Pentru adoptare erau necesare voturile majorităţii deputaţilor şi senatorilor.

Când senatoarea USR Nicoleta Dinu citea textul moțiunii de cenzură, social-democrații și parlamentarii ALDE au ieșit din sală.

Premierul Mihai Tudose i-a numit pe liberali demagogi, moment în care aleșii PNL au început să vocifereze. Șeful Executivului a comentat „Asta este. Atâta pot!”

Moţiunea de cenzură a PNL a fost depusă la Parlament vinerea trecută şi a fost citită, luni după-amiază, într-o şedinţă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului.

„În mai puţin de un an, guvernarea PSD-ALDE a aruncat la coşul de gunoi promisiunile făcute în campanie şi, odată cu ele, speranţele românilor într-un trai mai bun.

Beneficiile unei creşteri economice substanţiale au fost anulate de măsurile populiste şi haotice luate în economie de cuplul de economişti de renume mondial Dragnea – Tudose împotriva mediului de afaceri şi a contribuabililor oneşti din această ţară.

Minciuna PSDragnea a avut picioare atât de scurte încât, în mai puţin de un an, românii au văzut că programul de guvernare, pus sub titulatura „Îndrăzneşte să crezi”, a fost o iluzie vândută cu maximă neruşinare”, arată liberalii în textul moţiunii de cenzură.

Vă hazardati efectiv, afirmând că am pierdut bani din colectarea taxei auto. Am citit în moțiunea dumneavoastră că educația ar fi în declin. Vorbiți mult despre vaccinuri.

La preluarea guvernării de la Guvernul minunat, erau vaccinați 12-13% dintre copii. Astăzi sunt vaccinați peste 70%. România are o situație economică stabilă, sustenabilă. A veni cu aceste știri false despre dezastru în România, dumneavoastră, prin acest demers, faceți rău țării”, a spus Tudose în Parlament.

Preşedinţii Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au participat la o reuniune a organizaţiei de pensionari a PSD, alături de alți lideri ai social-democraților.

Reuniunea Consiliului Naţional al Organizaţiei de Pensionari a PSD a început în jurul orei 12.00, la puţin timp după debutul dezbaterii în camerele reunite ale Parlamentului a moţiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

Aleșii coaliției de guvernare au boicotat ședința, ieșind din sală. Cei doi președinți ai Camerelor Parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, au refuzat să conducă lucrările plenului reunit.

CCR a respins sesizarea lui Tăriceanu privind dosarul Belina

Curtea Constituţională a României (CCR) a respins joi cererea preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi a constatat că nu există conflict juridic între Guvern şi DNA ca urmare a cercetării privind legalitatea hotărârilor Executivului prin care părţi din insula Belina şi braţul Pavel au trecut din proprietatea statului în cea a judeţului Teleorman.

Președintele Senatului a sesizat pe 23 octombrie Curtea Constituțională a României cu privire la existența unui conflict juridic de natură constituțională, în cazul Belina, unde a început urmărirea penală pe numele fostului ministru al Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, iar în cazul Rovanei Plumb, plenul Camerei Deputaților a respins cererea DNA de începere a urmăririi penale.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. george

    2017-12-28T08:29:59+02:00 at 8:29

    Se poarta la romanii parveniti.Cand ajung intr-o pozitie inalta. cum se spune s-a suit scroafa- copac, nu se mai multumesc cu sotia cu cere s-au casatorit in fata lui Dumnezeu la bine si la rau,ci vor o pasarica tanara. Dupa un timp pasarica se satura de pasaroiul batrian si se muta la unul tanar ca al astfel de neoamani primeaza numai SEXUL.* Atata au in cap atata fac.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top