Connect with us

Știri

Bătaie între politicieni români la TV. Mirel Palada l-a lovit cu pumnul pe Mihai Goţiu

Mihai Goţiu, vicepreşedinte al Senatului şi senator USR, a fost lovit cu pumnul în figură de Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al lui Victor Ponta, în pauza publicitară a unei emisiuni de la B1 TV.

Moderatoarea emisiuni, Nadia Ciurlin, a precizat că, în pauza emisiunii, senatorul Mihai Goțiu a fost agresat de sociologul Mirel Palada.

După replici aprinse în direct, scandalul a continuat în pauza publicitară, a relatat jurnalista.

Potrivit primelor informații, Palada l-ar fi lovit pe Goțiu cu pumnul în nas, pe care i l-ar fi spart. USR-istul a precizat că va depune plângere penală contra lui Palada, precizând că acesta a fost înfuriat de faptul că i-a făcut obsevaţie să nu-l mai întrerupă.

În timpul emisiunii domnul Palada a intrat de mai multe ori peste mine în timp ce vorbeam, eu i-am spus ca asta este unul dintre motivele pentrru care am intrat în politică pentru că m-am săturat de astfel de nesimțiți care intră peste ceilalți și nu îi lasă să vorbească. În pauză mi-a spus să nu care cumva să mai îndrăznesc să îi spun nesimțit. Am spus că dacă va continua să intre peste mine să nu mă lase să termin ce am de spus, da, asta este comportamentul unui om nesimțit. În acel moment a sărit, m-a lovit cu pumnul în gură, cu picioarele.”, a povestit Mihai Goțiu.

Mirel Palada a fost purtător de cuvânt al lui Victor Ponta şi, ulterior, purtător de cuvânt al PRU, partid controlat la un moment dat de Bogdan Diaconu şi Sebastian Ghiţă.

1 Comment

1 Comment

  1. Marcu Ion

    2017-09-15T15:52:35+03:00 at 15:52

    Bine i-a făcut ! Palada a dovedit că e bărbat cu onoare care nu acceptă ca orice idiot nespălat să-l facă „nesimțit”. Acum piticania aia de goțiu spune că vorbea despre nesimțire așa… în general … nu la adresa lui Palada. Dobitocul nici acum nu se oprește din minciuna care l-a promovat în viața politică = u.s.r. – adică un mare nimic politic provenit din banii animalului de soros!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top