Connect with us
Bază nouă Wizz Air la Viena. 20% reducere la toate zborurile din și către Viena

Știri

Bază nouă Wizz Air la Viena. 20% reducere la toate zborurile din și către Viena

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și liderul companiilor de low-cost din Europa Centrală și de Est, deschide o nouă bază în Austria, pe aeroportul din Viena, alocând una dintre noile sale aeronave Airbus A320.

Noul aparat de zbor va susține startul a cinci noi servicii spre destinații populare: Valencia, Roma Fiumicino, Malta, Bari și Tel Aviv.
Pentru a sărbători acest moment special, WIZZ anunță o reducere specială de 20% pentru toate cele 30 de rute disponibile din Viena, pentru rezervări noi, realizate până în această seară, la miezul nopții, scrie air24.ro.

În prezent, 33 de zboruri pleacă în fiecare săptămână din Viena, iar prețul oferit este de doar 19.99 EUR**. În acest an, mai mult de jumătate de milion de locuri sunt deja la vânzare pe zborurile WIZZ din și spre Viena, ceea ce înseamnă oportunități de călătorie accesibile, dar și o contribuție importantă la economia locală, prin stimularea turismului și în același timp consolidarea parteneriatelor de afaceri între țările europene.

20% reducere la toate zborurile din și către Viena

“Cu mândrie sărbătorim astăzi deschiderea unei noi baze WIZZ în Austria, pe aeroportul din Viena. Primele zboruri Wizz Air de aici au avut loc în aprilie, iar acum inaugurăm alte cinci noi servicii”, a declarat George Michalopoulos, Wizz Air Chief Commercial Officer în cadrul unei conferințe de presă în Viena. “Până în 2019, noua noastră bază operațională din Viena va crea 200 de locuri de muncă la nivel local, iar noile destinații WIZZ ce se vor adauga rețelei vor însemna pentru pasagerii din Austria oportunități de a descoperi Europa, la prețuri cu adevărat scăzute, printr-o rețea de 30 de rute către 22 de țări.”, potrivit air24.ro.

Stabilirea bazei WIZZ în Viena reprezintă o investiție majoră în Austria prin crearea a 200 de locuri de muncă directe în cadrul companiei până în 2019.

Investiția totală este de 570 milioane de dolari iar în următoarele 9 luni, compania aeriană va continua să-și intensifice operațiunile pe Aeroportul Internațional din Viena pentru a deveni al doilea transportator din Austria în 2019, cu o flotă locală formată din 5 aeronave noi Airbus, ce va opera o rețea de 30 de rute spre 22 de țări și va oferi la vânzare, în total peste 2,2 milioane de locuri/an.

Prin extinderea activităților, echipa locală a Wizz Air din Viena va crește continuu, viitoarea sesiune de recrutare fiind programată în 21 iunie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top