Connect with us
Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi în văzul lumii

Vedete

Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi în văzul lumii

UPDATE: Alex Bodi a făcut declarații cu privire la acest subiect, conform spynews.ro. „Nu ştiu de unde sunt aberaţiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât? Era obosită, o dureau picioarele, la 8 dimineaţa se trezeşte să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă. Din contră, eu voiam să o iau în braţe. De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină? O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea. Sunt supus unor acuzaţii care mi se par penibile. Sunt acuzaţii nefondate. Nu există să-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii noştri. Când am ieşit s-a văzut că am ieşit normal”,a declarat soțul Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi în văzul lumii! Nimeni nu se aștepta la așa ceva, mai ales după ce au circulat zvonuri că cei doi vor face o nuntă de lux în această lună. Alex Bodi a făcut un scandal uriaș chiar în fața unui restaurant și a pus-o pe Bianca într-o ipostază groaznică.

Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi în văzul lumii

Bianca și Alex au fost protagoniștii unor clipe foarte violente în noaptea de miercuri spre joi, conform cancan.ro. Cei doi au fost văzuți certându-se chiar în fața unui restaurant de lux din parcul Herăstrău din Capitală. Bianca a fost agresată, îmbrâncită, strânsă de gât și lovită de proaspătul ei sot.

Citește și: What’s Up, adevărul gol goluţ despre divorţul de soţia lui

Deși zilele trecute apăruseră numeroase zvonuri cum că cei doi vor avea parte de o nuntă luxoasă de mare amploare în luna septembrie, se pare că lucrurile nu sunt chiar roz pentru ei. Dragostea pare să nu fie suficientă în relația de cuplu a Biancăi și a lui Alex. Divergențele pe baza cărora s-au făcut multe speculații în ultima lună au luat amploare maximă în noaptea de miercuri spre joi.

Bianca Dragusanu a fost agresata de Alex Bodi in vazul lumii. sursa foto: cancan.ro

Bianca Dragusanu a fost agresata de Alex Bodi in vazul lumii. sursa foto: cancan.ro

În jurul orei 23.30 Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ies din restaurantul de fițe și se îndreapătă agitați spre parcarea localului. Acolo milionarul Alex Bodi o strânge de gât și o lovește pe soția lui. Ea încearcă să riposteze și se ține de gâtul lui.

Citește și: Care este starea lui Cătălin Botezatu în acest moment – ”Nu a mai mâncat de 4 zile”

Potrivit cancan.ro, se pare că cearta a început de la o discuție pe Whatsapp a Biancăi. Alex Bodi ar fi văzut acea conversație cu o anumită persoană și i-ar fi cerut socoteală. De aici lucrurile au degenerat și până la agresiune a fost doar un pas. Milionarului nu i-a mai păsat că se aflau în văzul lumii și nu și-a putut controla nervii.

Citește și: FOTO. Cum arată fiica lui Adrian Minune, la o lună de când a născut.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top