Connect with us
Bianca Drăgușanu, alături de noul iubit? Cine este bărbatul misterios

Monden

Bianca Drăgușanu, alături de noul iubit? Cine este bărbatul misterios

Bianca Drăgușanu iubește din nou. La patru luni de la despărțirea de Victor Slav, aceasta pare să își fi găsit din nou liniștea în brațele unui bărbat care nu are legătură cu lumea mondenă.

Iar cel care a dat de gol noua relație este chiar bărbatul, pe care îl cheamă Bodi Alex. Acesta a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care pare extrem de apropiat de femeia care seamănă izbitor cu Bianca.

Zilele trecute, mai multe fotografii cu un bărbat chinez i-au făcut pe mulți să se întrebe cine este respectivul și dacă nu cumva el este noul iubit, dar Bianca a negat.

„Nu este adevărat. Nimic din ce se întamplă în prezentul meu nu are legătură cu trecutul. Ce legătură are cu trecutul faptul că eu primesc flori și sunt răsfățată (n.r. presupusul iubit chinez). Mă admiră , e un fan de-al meu. Chiar aseară am ieșit cu un grup de prieteni și mi-a spus cât de mult mă admiră. E fascinat de lumea asta media și de mine, dar știe că nu are loc.

foto: Instagram Bodi Alex / preluare Spynews.ro.

Există cineva care mă răsfață pentru că merit și pentru că așa simte, nu pentru că trebuie să vadă vreun fost. Deși sunt foarte răsfățată, sunt tot singură.”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre o împăcare între Victor Slav și Anda Adam: „Ea și-a dorit…

Bianca Drăgușanu a recunoscut zilele trecute că se vede cu cineva

În urmă cu doar câteva zile, Bianca Drăgușanu a povestit, la „Xtra Night Show”, că se află într-o relație de simpatie cu un bărbat. La întrebarea prezentatorului legată de numele bărbatului misterios, aceasta a evitat răspunsul.

„Da, ies cu cineva. Mă văd cu cineva la cine romantice. Dar deocamdată nu e nimic. Data trecută stăteam puțin în sensul giratoriu și mi-am dat seama că e ori ca mine, ori nimic.

Îmi place de el. Da, există o atracție între noi. (…) Eu nu mă grăbesc să mă arunc, că nu știi ce să o să fie peste o lună”, a spus Bianca Drăgușanu, la „Xtra Night Show”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top