Connect with us
Bianca Drăgușanu îi ia locul Gabrielei Cristea. Istoria se repetă

TV

Bianca Drăgușanu îi ia locul Gabrielei Cristea. Istoria se repetă

Gabriela Cristea va fi înlocuită de Bianca Drăgușanu la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” de la Antena Stars. Așadar, istoria se repetă Dragușanu fiind cea care i-a luat locul si de la Kanal D.

În urmă cu aproximativ un an și jumătate, o mare controversă s-a iscat între Gabriela Cristea și Bianca Drăgușanu, după ce blondina a preluat rolul de prezentatoare a emisiunii ”Te vreau lângă mine”. La vremea respectivă, câteva persoane din anturajul celor două vedete au declarat, sub protecția anonimatului, că soția lui Tavi Clonda a considerat că Bianca Drăgușanu nu este deloc potrivită să modereze emisiunea “Te vreau lângă mine” cât timp ea era în concediu de maternitate.

Totuși, rezultatele au arătat că frumoasa blondină a reușit să obțină un rating foarte mare pentru emisiunea de la Kanal D, astfel că temerile Gabrielei Cristea nu s-au adeverit.

”Cel mai probabil, Gabi se gândea că Bianca nu este potrivită să îi ia locul, de aceea ar fi reacționat așa! Cert este că gestul a deranjat-o pe blondină, care, de atunci, nu a mai vrut să aducă vorba despre fosta prezentatoare în emisiune, fie și din complezență!”, au dezvăluit persoane din anturajul celor două vedete, în urmă cu ceva vreme.

Istoria pare să se repete

Bianca Drăgușanu îi ia locul Gabrielei Cristea. Istoria se repetă

Bianca Drăgușanu îi ia locul Gabrielei Cristea. Istoria se repetă

Istoria pare să se repete după disputele de la Kanal D. Și asta pentru că, din câte se pare, Bianca Drăgușanu se pregătește să o înlocuiască, din nou, pe Gabriela Cristea, care se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Potrivit unor surse CANCAN, Bianca Drăgușanu negociază cu șefii Antenelor postul de prezentator al emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi”, difuzată pe Antena Stars. Ca și în cazul precedent, focoasa blondină ar fi fost prima vedetă contactată pentru a i se propune să o înlocuiască pe Gabriela Cristea. Rămâne de văzut dacă negocierile între cele două părți vor avea un rezultat și dacă între cele două vedete va izbucni un nou scandal.

Detalii în CANCAN.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top