Connect with us
Bianca Neagu, fetița care a cucerit inimile tuturor cu rolul din telenovela Numai Iubirea, s-a maturizat. Este o domnișioară în toată regula și are o relație serioasă.

Vedete

Bianca Neagu, fetița din Numai iubirea, s-a schimbat total! Cum arată acum și cine e iubitul ei

Bianca Neagu a cucerit inimile tuturor cu rolul pe care l-a interpretat în telenovela „Numai iubirea”. Fetița care a împărțit platoul de filmare cu Alexandru Papadopol s-a maturizat și a devenit o domnișoară frumoasă și cochetă.

Bianca este studentă la Psihologie și va împlini curând vârsta de 21 de ani. Ea are o relație cu un tânăr artist, cu care spune că are planuri serioase.

„Sunt cu Alin Croitoru de trei ani. Avem planuri serioase, suntem impreuna de trei ani. Ne intelegem bine, ne iubim mult si, daca totul merge bine, de ce nu? Ne gandim si la nunta.

De Pasti plec cu familia la Viena, pe el il las acasa. E bine sa ni se faca dor unul de celalalt”, a declarat Bianca Neagu, tanara care a jucat in telenovela Numai iubirea, conform wowbiz.ro!

Bianca Neagu a debutat pe micile ecrane în „Numai iubirea”. Ulterior, ea a mai apărut în seriale precum „Păcatele Evei, „Mama după ora 5”, „Daria, iubirea mea” și „Inimă de țigan”.

Galerie Foto – Apasa pe poze pentru a le vedea la dimensiunea normală!

Articole similare

Ultimele imagini cu Ileana Ciuculete în viață. Cum arăta cântăreața în urmă cu câteva zile

O mai țineți minte pe Adela Lupșe? Cu ce ocupă și cum arată acum FOTO

Fotografii rare cu sotia si fiul lui Florin Calinescu. Drama nestiuta a actorului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top