Connect with us
Mihaela Toader este propunerea pentru Ministerul Fodurilor Europene în cadrul cabinetului Grindeanu. Iată reperele carierei ei.

Politic

Biografie: Mihaela Toader, ministrul Fondurilor Europene în cabinetul Grindeanu

Mihaela Toader este propunerea pentru Ministerul Fodurilor Europene în cadrul cabinetului Grindeanu. Iată care sunt cele mai importante repere ale carierei ei.

Mihaela Toader a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea particulara „Nicolae Titulescu” (2002). Mai apoi a definitivat și un masterat la Școala Naționala de Studii Politice și Administrative (SNSPA), în 2005.

Între 2008-2013, Mihaela Toader a ocupat postul de director al Direcției de Politici Publice din Secretariatul General al Guvernului. De asemenea, în perioada 2003-2008 a ocupat o funcție de consilier pentru afaceri europene în SGG.

Din martie 2013, Mihaela Toader a ocupat funcția de director al Unității de Analiză, Programare și Evaluare din cadrul Ministerului Fondurilor Europene.

Citește și: UPDATE: Lista OFICIALĂ de miniștri din Guvernul Grindeanu

Declarația de avere a Mihaelei Toader

Potrivit declarației de avere, Mihaela Toader are în proprietate un teren categoria 3. La nivel de autovehicule, ea deține o remorcă, cu an de fabricație 2011.

Mihaela Toader are inclusiv un credit în valoare de 108.000 euro scadent în 2038.

În ceea ce privește veniturile, ea și soțul ei au înregistrat încasări de 188.169 RON.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top