Connect with us
Boala îl chinuie, iar pensia prea mică îl scoate în fiecare zi în stradă ca sa nu piară de foame

Știri

Boala îl chinuie, iar pensia prea mică îl scoate în fiecare zi în stradă ca sa nu piară de foame

Nu are pe nimeni, are o pensie din care nu reuşeşte să se întreţină şi o boală care i-a luat vocea. Este vorba despre Alexandru Bauer, în vârstă de 78 ani, din Arad.

Nu poate vorbi şi de aceea mereu poartă cu el o foaie şi un pix ca să poată comunica. Pentru a avea ce să mănânce şi cu ce să îşi plătească chiria stă în fiecare zi la ieşirea din parcarea Lidl din Aradul Nou. Este acolo de la 10:00 până pe la 13:00.

Vine din capătul străzii,  are mult de mers pe jos. De multe ori stă în soare, deoarece la ieşirea din magazin unde este umbră nu este lăsat de paznici. Tot timpul are dupa el un cărucior ca sa aibă de ce se sprijini, deoarece merge foarte greu.

Din banii câştigaţi de la trecători îşi cumpără alimente şi medicamente. Se îngrijeşte cum poate şi este un om care nu deranjează pe nimeni. Cu o privire blândă se uită la cei care trec pe lângă el. Sunt unii care se opresc şi îl ajută, dar în general lumea trece pe lângă el nepăsătoare.

Cei care doresc să îl ajute îl pot găsi la intrarea în parcarea magazinului Lidl sau la adresa menţionată mai sus, scrie ZiardeArad.ro.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top