Connect with us

Vedete

Bombă în showbiz! Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, prins drogat la volan

Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost prins drogat la volan, în timpul unui control de rutină. Vedeta de la Kanal D s-a ales cu dosar penal și riscă pedeaspa cu închisoarea.

Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, prins drogat la volan

Nu este prima data când Victor Slav are probleme la volan, însă de data această lucrurile au fost așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat. Fostul soț al Biancăi se afla sub influența drogurilor, mai exact a marijuanei. El a fost testat de oamenii legii cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv, conform spynews.ro. Din nefericire prezentatorul riscă acum pedeapsa cu închisoarea, așa cum prevede legea.

Citește și: Bombă în Showbiz! Bianca Drăgușanu divorțează?

În conformitate cu prevederile articolului 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.

Victor Slav, fostul sot al Biancai Dragusanu, prins drogat la volan

Victor Slav, fostul sot al Biancai Dragusanu, prins drogat la volan.

Cu aproximativ 2 ani în urmă Victor Slav a fost  prins circulând cu viteză excesivă de polițiștii de la Brigada Autostrăzii şi Misiunii Speciale din IGPS. Bărbatul a fost surprins circulând cu o viteză nici mai mare nici mai mică de 186 km/h, pe A1, în direcţia Râmnicu Vâlcea-Deva. Slav şi-a recunoscut atunci vinovăţia în faţa autorităţilor, mai ales că abaterea fusese filmată şi înregistrată.

Citește și: Bianca și Așex Bodi au decis ce se va întâmpla cu ei. Mulți nu-i vor înțelege nici de data asta

Victor Slav din nou îndrăgostit?

În ultimul timp au apărut numeroase zvonuri conform cărora Victor Slav ar fi îndrăgostit din nou, însă este prematur să vorbim despre o relație. Se pare că fostul soț al Biancăi Drăgușanu și blonda sexy cu care este surpins în fotografii sunt abia la începutul relației și iau lucrurile ușor, pentru a fi siguri că de această dată totul va merge ca pe roate.

Citește și: Florin Călinescu și TRAGEDIILE DIN VIAȚA LUI. A fost diagnosticat cu cancer: “Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top