Connect with us
Cristian Borcea nu mai divorțeză de Alina Vidican! Cei doi au renunțat la procesul de divorț deschis la Judecătoria Buftea.

Vedete

Borcea NU mai divorțează de Alina. Ce s-a întâmplat!

Deși în urmă cu câteva săptămâni, divorțul dintre Cristi Borcea și Alina Vidican părea iminent, lucrurile s-au schimbat total!

Cristi și Alina Borcea deschiseseră procesul de divorț la Judecătoria Buftea. La finele săptămânii trecute, cei doi au renunțat la proces. „Ia act de cererea de renunţare la judecată formulată de petenţii Borcea Cristian şi Borcea Alina Ioana. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare. În cazul promovării căii de atac cererea se va depune la Judecătoria Buftea”, se arată în decizia de motivare a procesului.

În spatele acestei decizii stau două posibilități. Fie Alina a reușit să își facă soțul să se răzgândească, fie cei doi vor prefera varianta divorțului la notar.

Citește și: Ce gest a facut Mihaela Borcea dupa ce Valentina Pelinel a nascut

Citește și: Alina Borcea, noi precizari despre divort: „Adevarul este ca…”

Desfacerea căsătoriei pe cale notarială se finalizează într-un timp mai scurt decât în instanță (30 de zile), costurile totale sunt reduse și asigură o mai bună protecție a vieții private față de ședința publică din sala de judecată.

Cert este că, momentan, cei doi rămân căsătoriți.

Presa mondenă nota, după deschiderea procesului de divorț, că Alina ar fi cerut custodia copiilor, pensie alimentară de circa 20.000 de euro, dar și o serie de afaceri.

Ruptura dintre Cristi Borcea și soția sa s-a produs după ce Valentina Pelinel a rămas însărcinată. Deși nu a recunoscut explicit că fostul acționar al clubului Dinamo ar fi tatăl copilului, blonda a dat de înțeles acest lucru, după nașterea micuțului Milan Cristian.

„Nu s-a stabilit nimic cu botezul. Cristi va decide cine vor fi nașii, normal. Până nu va fi el lângă noi, până nu va fi liber, nu va fi botezul. S-a bucurat foarte tare când a văzut copilul, așa cum e și normal”, a spus Pelinel, după o vizită efectuată la Penitenciarul Jilava, la Borcea.

 

1 Comment

1 Comment

  1. calin

    2016-11-02T18:25:54+02:00 at 18:25

    CAT DE IDIOTI SANTETI CU ATATA RECLAMA PE TOTI C***I CU BANI FURATI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top