Connect with us
„Bravo, ai stil! Panorama” va fi difuzata de la ora 8 dimineata, incepand de luni, a anuntat postul de televiziune Kanal D.

TV

„Bravo, ai stil! Panorama” își schimbă ora de difuzare

„Bravo, ai stil! Panorama”, emisiunea moderata de Cristina Mihaela Dorobantu va fi difuzata de la ora 8:00, incepand de luni.

Incepand de luni, 8 mai, „Bravo, ai stil! Panorama” isi schimba ora de difuzare. Astfel, in fiecare zi de luni pana vineri, Cristina Mihaela Dorobantu, moderatoarea show-ului, isi asteapta telespectatorii in fata micilor ecrane incepand cu ora 8:00.

„De luni (8 mai – n.r.) incepem ziua impreuna, chiar de la ora 8:00, pentru ca vrem sa ne bem cafeaua impreuna cu dumneavoastra, telespectatorii nostri fideli, si sa stam de vorba impreuna cu fostele concurente <Bravo, ai stil!>, care vor veni zilnic la intalnirea cu dumneavoastra. Invitatele noastre sunt gata sa ne dezvaluie ce inseamna competitia, intr-un show atat de indragit cum este <Bravo, ai stil!>, dar si sa ne impartaseasca bucuriile si nemultumirile traite pe parcursul concursului.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi, in numar cat mai mare in fata micilor ecrane, iar noi va promitem dimineti pline de zambet, curiozitati satisfacute si foarte multe surprize, menite sa va indulceasca diminetile”, a declarat Cristina Mihaela.

Asa cum v-a obisnuit, show-ul „Bravo, ai stil! Panorama” ofera telespectatorilor posibilitatea de a afla detalii incendiare din culisele <Bravo, ai stil!>, dezvaluind totodata ce nu s-a aflat pana acum din indragitul show de moda si scotand la lumina sentimentele traite de concurente pe parcursul competitiei.

Nu ratati de luni, 8 mai, incepand cu ora 8:00, „Bravo, ai stil! Panorama”, show-ul care iti dezvaluie ce se ascunde in spatele scenei celui mai indragit show de fashion din Romania, dar si ce a reprezentat o astfel de experienta pentru fostele concurente <Bravo, ai stil!>.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top