Connect with us
Brigitte Sfăt a surprins cu o declarație referitoare la soțul său, fostul mare tenismen al României, Ilie Năstase.

Vedete

Brigitte Sfăt, declarația despre Ilie Năstase care surpinde: „Asta e situația din cuplu în…

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au o relație care nu a fost scutită de suișuri și coborâșuri. Cei doi au fost în prag de divorț anul trecut, ea fiind dezamăgită după ce în presa de scandal au apărut informații privind infidelitatea fostului mare tenismen al României.

În cele din urmă, lucrurile s-au calmat, iar cei doi au rămas împreună. Cu toate acestea, acum, Brigitte a venit cu o declarație curioasă care va da naștere multor speculații. Ea a participat la un eveniment monden, iar în momentul în care a auzit că și Ilie Năstase a ajuns acolo, a avut o reacție neașteptată.

„Nici măcar nu am ştiu că a venit. Eu, în utima vreme, nu dau explicaţii unde merg şi ce fac. Asta este situaţia mea de cuplu în momentul de faţă. Faptul că el a aflat că eu sunt aici şi a venit să mă vadă, nu mă face decât să mă bucur.

Primii mei bani i-am câştigat din modelling şi am câştigat câteva zeci de mii de dolari aşa că mi-am adus aminte, dar am mai participat, am mai acceptat provocarea asta pentru prieteni de ai mei.

Acum 3 ani am prezentat câteva rochii de mireasă, o fac din când în când pentru prieteni dragi, mă bucur că îmi permite corpul.”, a declarat Brigitte Sfat, conform wowbiz.ro.

Articole similare

Brigitte Sfăt, mesaj cutremurător: „Am încercat să sun la secretara soțului meu…

Brigitte Sfăt, despre divorțul de Ilie Năstase: „Nu sunt o…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top