Connect with us
Brigitte Sfăt, despre scandalul în care a fost implicat Ilie Năstase

Vedete

Brigitte Sfăt, dezvăluiri despre scandalul în care a fost implicat Ilie Năstase

Brigitte Sfăt a vorbit despre incidentul în care Ilie Năstase a fost încătuşat de Poliţie. În urmă cu două săptămâni, Ilie Năstase a fost încătușat de polițiștii de la Rutieră.

”Aş fi vrut să îi spun pe moment mai multe, dar am aflat că murise sora lui şi am încercat să fiu altături de el. Am preferat să îi spun public şi m-a şi sunat imediat după aceea”, a declarat Brigitte.

Cred că mai tare îl doare atunci când o citeşte public decât dacă i-o spun în privat şi atunci când mă doare, cred ştiu unde să îl atac.

Bruneta a mai povestit că vrea să îşi pună ordine în gânduri şi chiar se gândeşte să mai facă un copil. Brigitte a mai spus că va face acest lucru cu o persoană echilibrată.

”Eu mi-am dorit şapte ani de zile un copil cu el, dar el nu a vrut atunci. Nu spun că nu mai vreau. Doresc o persoană echilibrată şi care să nu facă astfel de extreme în care a fost văzut în ultimul timp”.

Brigitte Sfat este mamă a doi copii, proveniţi din relaţii diferite

Ilie Năstase a prins băut la volan pe data de 25 mai, în Capitala. Poliţiştii spun că i-a înjurat şi a devenit recalcitrant, motiv pentru care a fost încătușat.

Fostul sportiv dădea semne vizibile că ar fi consumat alcool, iar când polițiștii i-au cerut să sufle în alcooltest Ilie Năstase a refuzat și i-a înjurat pe polițiști.

Citește și Ce face Ilie Năstase după ce a rămas fără permis

Ilie Năstase a fost încătușat și dus la INML, unde și acolo a refuzat recoltarea de probe biologice.

Ulterior, polițiștii l-au dus la sediul Brigăzii Rutiere și au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice dar și pentru refuzul de recoltare a probelor biologice.

Ilie Năstase se află și la această oră la sediul Poliției și dă declarații în acest caz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top