Connect with us

Știri

Bucurestenii sunt invitati la „Ziua fara pantaloni la metrou”. Tot ce trebuie sa stii pentru a participa

Ziua fara pantaloni la metrou 2016. In Bucuresti va fi organizata, deja pentru al doilea an consecutiv, „Ziua fara pantaloni la metrou”. Mai exact, pe 10 ianuarie, mii de bucuresteni se vor intalni la o anumita statie de metrou, unde se vor dezbraca de pantaloni si asa vor sta pe toata durata calatoriei cu metroul.

Ziua fara pantaloni la metrou 2016. Pentru a se evita tot felul de incidente incomode, participantilor la acest eveniment li se recomanda sa nu poarte chiloti tanga sau tetra, ci doar boxeri sau pantaloni scurti. In plus, acestia sunt sfatuiti sa se comporte normal si sa raspunda in mod civilizat celor curiosi.

„Participantii la manifestare isi vor scoate pantalonii in interiorul statiei de metrou, inainte de a intra in vagoane. Oricine are haine prin casa de care nu mai au nevoie sau le-au ramas mici, le pot aduce intr-o punga separata si ni le pot oferi pentru a le da mai departe spre donatie catre un camin care se ocupa de persoane nevoiase”, se noteaza in descrierea evenimentului de pe Facebook.

Ziua fara pantaloni la metrou 2016. In plus, se mai precizeaza ca: „Participantii trebuie sa se poarte cat mai normal posibil, sa nu interactioneze cu alti participanti la eveniment pe care nu ii cunoaste. In cazul in care sunt intrebati de oameni de ce circula in acest mod, ei le vor spune acestora ca „au uitat pantalonii acasa” si, da, le este „un pic rece”. De asemenea, trebuie sa insiste ca este o coincidenta faptul ca si alte persoane si-au uitat in aceeasi zi pantalonii acasa.

De asemenea, participantii trebuie sa stea in vagon cum ar sta de obicei. Pot citi o revista sau o carte sau sa aiba activitatile pe care le au de fiecare data cand circula cu metroul. ”

Ziua fara pantaloni la metrou 2016. Peste 2000 de persoane s-au aratat deja interesate sa participe la acest eveniment inedit, iar peste 700 au si-au anuntat prezenta sigura la „Ziua fara pantaloni la metrou”. Evenimentul se va desfasura in acelasi timp, la ora 15:00, in mai multe mari orase ale lumii, cum ar fi New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Paris, Praga,Roma, San Francisco sau Washington DC, si este organizat din 2002, fiind inceput dintr-o gluma de cativa tineri.

Sursa foto totb.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top