Connect with us
Bursucu este oficial tătic de fetiță!

Vedete

Bursucu este oficial tătic de fetiță!

Bursucu a devenit în această dimineață tătic cu acte în regulă! Simpaticul prezentator are o fetiță superbă.

Andreea, iubita celebrului prezentator, a născut natural un copil perfect sănătos. Micuța a obținut nota 10 din partea medicilor la naștere și cântărește 3,150 Kg.

Sunt foarte fericit, sunt încă în stare de șoc, abia pot să vorbesc, e bucurie greu de descris..Au fost 20 de minute, de la momentul în care am ajuns cu Andreea la recepția spitalului și până la momentul în care a venit pe lume fetița noastră.”, a spus Bursucu pentru Wowbiz.ro.

Pe Bursucu il asteapta o perioada plina de emotii, acesta se simte pregatit sa faca fata provocarilor pe care le presupune calitatea de tatic. „ Abia astept sa o tin in brate, sa schimb scutece, sa ii fac baita!”, spunea cunosctul prezentator înainte de momentul nasșterii fetiței sale.

Astăzi în Teo Show, de la ora 15:00, veți putea urmări un material  în exclusivitate despre momentul cel mai frumos din viața lui Bursucu, cel al nașterii fetței sale!

Cine este femeia care îl face tătic pe Bursucu. Coregraful are o relaţie de 6 ani cu ea

Adrian Cristea (30 de ani), pe numele lui real, este cuplat cu Andreea, de şase ani. Tânăra este manager la cel mai mare parc acvaric din Mamaia.

“Îmi doream foarte mult să devin tată, vorbisem cu Andreea că e momentul. Surpriza mi-a fost făcută de Sfântul Andrei, chiar de ziua onomastică a iubitei mele. Ea îmi așezase ecografia într-o cutie, mi-a spus: «vezi că ai ceva pe masă».

Eu am deschis cutia și am găsit acolo o poză cu un bob de fasole. Nu știam ce să cred, dacă să plâng de bucurie sau să râd! Când mi-am dat seama că e real, că nu e o glumă, aveam ochii în lacrimi.

Deşi îmi spuneam în sinea mea că nu trebuie să plâng.  Să devii părinte este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmplă”, a spus viitorul tătic la Kanal D.

Citește și: Iubita lui Bursucu este însărcinată: „Îmi doream foarte mult să devin tată”

Dacă Bursucu este pentru prima dată în ipostaza de viitor părinte, iubita lui Andreea mai are un copil dintr-o relaţie anterioară, tot o fetiţă.

„Este o fată tare frumoasă şi foarte deşteaptă. Ne înţelegem foarte bine, e o fată cu totul şi cu totul deosebită. Nici nu avea cum sa fie altfel, având în vedere ce mamă extraordinară are”, povestea Bursucu în trecut despre fiica adoptivă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top