Connect with us

TV

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, Moși Crăciuni în plină primăvară!

Caravana „Roata Norocului” a pornit la drum pentru a duce premiile acelor norocosi pentru care au jucat mai multe vedete in acest sezon al celui mai iubit show-concurs din Romania. Incarcati cu premii, Bursucu si Ana-Maria Barnoschi au ajuns in casele mai multor familii greu incercate de viata.

De aceasta data, prezentatorii show-ului au mers la o familie din Bucuresti, cu premiile castigate la “Roata Norocului” de Lidia Bubble si What’s Up, reusind astfel sa aduca bucurie in inimile celor doi copii ai familiei sarmane. Desi este luna aprilie, in plina primavara, temperaturile resimtite prevestind mai degraba Sarbatorile de iarna, vedetele Kanal D s-au simtit ca niste Mosi Craciuni intarziati, primavaratici.

„Suntem foarte bucurosi ca am putut aduce bucurie in casa acestei familii si ca atat micutii, greu incercati de soarta, cat si mama lor au intrat in posesia premiilor castigate sezonul acesta la <Roata Norocului>. A fost un frig de iarna in ziua in care am mers la familia Stanica, asa incat ne-am simtit ca niste Mosi Craciuni”, a spus Bursucu.

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi au dus cadouri unor familii aflate în suferință

Daiana (8 ani) si fratele ei, Nicusor (9 ani) sufera de afectiuni mentale grave, fiind crescuti de mama lor, Maria Stanica,  care se chinuie sa ii intretina intr-o camaruta dintr-un bloc dintr-un cartier marginas al capitalei, pe care o impart cu alta persoana, fata proprietarei. Maria Stanica isi creste singura copiii, cu toate ca veniturile lunare ale familiei ajung la 1000 de lei. Dupa o viata de violente si batai, sotul a parasit-o. Acesta nu a recunoscut decat un copil, pe Nicusor, refuzand sa apara in certificatul de nastere ca tata al Daianei.

Cand vedetele Kanal D alaturi de Caravana “Roata Norocului” i-au calcat pragul pentru a-i aduce lucrurile castigate de Lidia Buble si What’s Up la „Roata Norocului”, Maria Stanica era coplesita de emotii pana la lacrimi. Aparatura electrocasnica, tablete, jucarii si biciclete pentru copii – toate acestea au umplut dintr-o data mica incapere in care locuiesc acestia.

Pentru ca abia fusese ziua Daianei, Maria Stanica a oferit bomboane oaspetilor de ocazie, iar acestia, in frunte cu Ana-Maria Barnoschi si Bursucu, i-au cantat “La multi ani!”.

“Nu stiu cum sa va multumesc. De cand ma stiu, m-am multumit si cu mult si cu putin. Ceea ce ati facut pentru noi inseamna foarte mult. Chiar aveam nevoie de un frigider! Si copiii au primit acum ce n-au vazut toata viata lor!“, a declarat Maria Stanica echipei Caravanei “Roata Norocului”.

Saptamana aceasta, Caravana „Roata Norocului” isi continua drumul pentru a inmana premiile castigate de vedete in beneficiul unor familii nevoiase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top