Connect with us
Când și unde va fi înmormântat Răzvan Ciobanu

Știri

Când și unde va fi înmormântat Răzvan Ciobanu

Tragedie fără margini luni dimineață! Răzvan Ciobanu, cunoscutul creator de modă, și-a pierdut viața într-un accident de circulație. S-a întâmplat chiar la intrarea în comuna Săcele, județul Constanța. Designerul venea de la Năvodari.

Apropiații acestuia au început deja pregătirile pentru slujba de înmormântare, dar și pentru priveghi. Avocata Laura Vicol, o prietenă a lui Răzvan Ciobanu, a făcut dezvăluiri în exclusivitate la Star Magazine despre ce urmează să se întâmple în zilele următoare.

Citește aici: Prima reacție a mamei lui Răzvan Ciobanu – „Vă rog din suflet”

„Răzvan a fost, este familia mea. Sunt niște clipe cumplite. Sunt în stare de șoc. În cursul zilei de mâine va fi adus la București. Trupul lui Răzvan Ciobanu va fi depus într-o capelă în București. A hotărât să vină la mare în ultimul moment, nu am știut că vine la mare.

Nu știu ce s-a întâmplat, de ce l-a tras ața într-un loc unde nu trebuia să fie. A luat o hotărâre intempestivă, așa cum le lua de obicei și și-a găsit sfârșitul.

Mâine vom comunica locul unde va fi depus trupul lui pentru ca cei care vor să-i aducă un ultim omagiu. Slujba de înmormântare va fi în maxim trei zile”, a declarat Laura Vicol.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top