Connect with us

Horoscop

Care este floarea sufletului tau in functie de ziua in care te-ai nascut

Ziua din saptamana in care ai venit pe lume spune multe despre personalitatea ta, iar in functie de calitatile tale, sufletul tau poate fi asemuit unei flori. Afla, in continuare, care este floarea sufletului tau, in functie de ziua in care te-ai nascut.

Luni

Cei nascuti in ziua de luni sunt persoane pe care le caracterizeaza modestia si carora le place sa ii ajute pe cei din jur. Au un spirit bland, plin de timiditate, de aceea floarea sufletului lor este stanjenelul (Irisul).

Marti

Cei nacuti in ziua de marti sunt plini de intuitie si curaj si nu se lasa intimidati cu una cu doua, luand initiativa cand nimeni din jur nu pare dornic sa o faca. Au un spirit mandru, de lider, iar floarea sufletului care li se potriveste este trandafirul rosu.

Miercuri

Nativii zilei de miercuri sunt persoane pragmatice si eficiente care cauta sa inteleaga ce sta la baza lucrurilor. Pot parea spirite reci, insa sufletul lor este unul foarte special, care poate fi inteles de putini. De aceea, floarea sufletului lor este cala.

Joi

Fericirea este cuvantul care ii caracterizeaza cel mai bine pe cei care s-au nascut joi. Optimisti si plini de incredere, au un suflet luminos si cald, intocmai din acest motiv floarea sufletului lor fiind floarea soarelui.

Vineri
Cei nascuti vinerea sunt mereu atenti si empatizeaza usor mai ales cu oamenii care au nevoie de ajutorul lor. Spiritul lor este unul foarte pur, ceea ce face ca floarea sufletului lor sa fie crinul alb.

Sambata
Persoanele care sunt nascute sambata dau dovada mereu de intelepciune, dedicare si cumpatare. Au un spirit calm si pasnic. Din acest motiv, floarea sufletului lor este floarea de lotus.

Duminica
Persoanele care s-au nascut duminica sunt creative, destepte, indraznete, optimiste. Cu suflete de artisti, ei nu au dificultati in a-si face prieteni intrucat sunt deschisi si ii atrag pe cei din jur ca un magnet. Floarea sufletului lor este orhideea.

Continue Reading
You may also like...

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top