Connect with us
Care este agenţia în care trebuie să joci la Loto pentru a câştiga

Știri

Castigator la Loto a murit in accident cu masina cumparata din premiu

Gheorghe Ciubotariu, in varsta de 62 de ani, care a castigat anul trecut 339.000 de lei la Loto 5/40 a murit in urma unui accident rutier.

Citeste si: S-au casatorit, dupa o luna au castigat la loto, insa „blestemul loteriei” i-a lovit

Citeste si: Loto horoscopul si cele mai norocoase numere pentru fiecare zodie

Din premiul castigat, barbatul isi achizitionase o masina, un Volkswagen Touran, pe care si-o dorise dintotdeauna. Insa, nicio secunda nu s-a gandit ca asta ii va aduce sfarsitul.

Potrivit monitorulbt.ro, barbatul din Santa Mare, judetul Botosani, a fost implicat intr-un accident pe data de 8 august. Din motive inca necunoscute, el a patruns pe contrasens unde s-a izbit frontal intr-un microbuz. In urma impactului, barbatul a ramas incarcerat. Dupa ce pompierii au reusit sa-l scoata dintre fiare, el a fost dus la Iasi, la Clinica de chirurgie toracica, in stare extrem de grava.

Insa, in ciuda eforturilor medicilor, organismul barbatului a cedat dupa doua saptamani.

In urma cu un an, Gheorghe Ciubotariu povestea pentru ziarul Monitorul de Botosani ca nu a avut deloc o viata usoara, insa ajunsese sa fie fericit.

„Eu sunt la a doua nevasta. Prima m-a parasit si a fugit cu un tractorist. Cu ea am doua fete, dintre care una a fost facuta cu altul, dar am crescut-o, am iubit-o, i-am platit pensie alimentara pana la 17 ani, cand am aflat adevarul.”, a declarat barbatul.

Pe data de 8 noimebrie, anul trecut, el a ghicit numerele extrase la 5/40, dupa ce a trecut pe bilet datele de nastere ale rudelor sale.

Cu banii castigati el avea planuri mari. Voia sa-i investeasca intr-o masina mai buna, dar si in educatia nepotilor sai. Acum insa, planurile sale nu pot fi realizate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top