Connect with us
Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre ultimele relații ale Biancăi Drăgușanu

Monden

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre ultimele relații ale Biancăi Drăgușanu

Cătălin Botezatu a fost împreună cu Bianca Drăgușanu în urmă cu  câțiva ani, iar chiar dacă ei s-au despărțit, între ei a rămas o relație de amiciție.

Designerul vestimentar a vorbit despre relațiile Biancăi de după Victor Slav și a lămurit și zvonurile conform cărora ar fi lovit-o pe aceasta, cât timp erau împreună.

Nimeni nu avea încredere în ea la început, lumea zicea că asta n-o să facă nimic. La ora 12 ea stătea tot timpul să vadă cum apare în presă. Și cum apărea presa, o băteai cu ziarul.

Și dacă nu scria ceva de ea, era disperată. I-ai spart dinții cu ziarul sau cum zicea? Eh, a fost așa o chestie…, a spus Cătălin Botezatu, la o emisiune televizată.

El a spus că Victor Slav este un băiat extraordinar și că este bine că Bianca „schimbă milionari”.

E bine că schimbă milionarii și că nu schimbă fraierii. Victor n-a fost milionar… Nu, Victor e un băiat extraordinar, dar e important pentru o femeie să schimbe milionarii, nu fraierii.

Măcar să fie cineva cu bănuți. Dacă-i schimbă așa, o să fie catalogată ca o femeie ușoară, care umblă doar după bani. Când ești o femeie frumoasă, inevitabil, vei avea iubiți, amanți, soți cu bani, n-ai cum.

Dacă ești o nașpetă, aia e. Deși, și alea nimeresc uneori bine. Acuma, dacă ai 10 bărbați în viața ta nu înseamnă că ești curvă, a încheiat Botezatu capitolul Bianca.

Citește și: Bianca Drăgușanu și noul iubit nu se mai ascund! Imagini de senzație cu cei doi, din Paris

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre o împăcare între Victor Slav și Anda Adam: „Ea și-a dorit…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top