Connect with us
Cătălin Cazacu a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta: „M-am însurat!”

Monden

Cătălin Cazacu a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta: „M-am însurat!”

Cătălin Cazacu se află de câteva zile în România, iar fanii fostului concurent de la Exatlon au observat un lucru extrem de interesant. „Vulturul” ascunde un secret care i-a bucurat pe mulți dintre fanii săi.

Cu câteva zile înainte să plece din Republica Dominicană, Cătălin a început să poarte un inel pe degetul inelar și lumea a început să se întrebe de la cine l-a primit.

Se pare că în ultimele sale zile in Republica Dominicana, “Vulturul” a găsit inelul pe plajă și l-a pus pe deget, considerându-l un talisman pentru el. Mai mult, Cătălin le-ar fi zis celor aflați la fața locului, că… s-a căsătorit!

Citește și: Cătălin Cazacu, după plecarea de la Exatlon: „Am fost trei oameni care au tras la această căruță…”

M-am însurat! Știu că nu sunt un Făt-Frumos, în consecință nici nu mă mai ia nimeni. Așa că, m-am gândit să mă căsătoresc în acest mod, să îmi pun eu singur verigheta asta neagră pe inelar. Poate așa o să am noroc în dragoste”, a motivat amuzat campionul mondial la motociclism, potrivit WoWbiz.ro.

De altfel, încă din prima lună în care a intrat în concursul Exatlon, Cătălin a fost părăsit de logodnica sa, Ana. Apropierea de Claudia Pavel a enervat-o la culme pe Ana, care a decis să plece din casa lui Cătălin Cazacu.

Citește și: Fosta logodnică a lui Cătălin Cazacu, despre întoarcerea în țară a Faimosului: „Cred că merit…”

Cătălin nu mai vrea să lămurească lucrurile cu fosta logodnică

Dacă lumea se aștepta ca cei doi să lămurească situația, fostul concurent de la Exatlon a decis să nu vorbească nimic cu Ana.

„Dacă lași capra să spună povestea, lupul va fi personajul negativ. Eu am fost plecat, nu am ce poveste să spun. Fiecare își ia alegerile despre care crede că îl vor duce într-un loc mai fericit. Aș vorbi despre ceva ce nu știu.

Nu vreau să dezgrop morții! Eu am fost undeva unde erau camere pe noi, tot timpul. Ce era de văzut s-a văzut. Nu cred că are legătură cu ce a fost acolo, cred că are legătură cu ce s-a întâmplat aici. Eu nu sunt supărat, eu sunt bucuros, vreau să văd oameni fericiți!”, a spus Catalin Cazacu la WowBiz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top