Connect with us
Cătălina Ponor se iubește cu fostul soț la Juliei, cu 20 de ani mai în vârstă

Vedete

Cătălina Ponor se iubește cu fostul soț la Juliei, cu 20 de ani mai în vârstă

Cătălina Ponor este una dintre cele mai mari gimnaste ale României, însă a preferat să își țină întotdeauna viața privată departe de ochii publicului. Ea se iubește cu fostul soț al Juliei Jianu de mai bine de doi ani, iar acum au ieșit la iveală detalii despre relația celor doi.

Cătălina Ponor se iubește cu fostul soț la Juliei, cu 20 de ani mai în vârstă

Potrivit informațiilor oferite de click.ro, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se iubesc de mai bine de doi ani, însă relația lor a fost ținută departe de ochii publicului. Deși între ei există o diferență de aproape 20 de ani, se pare că acest lucru nu are importanță în relația lor, iar ei sunt extrem de fericiți împreună.

O persoană apropiată de cei doi a declarat pentru click.ro că Ponor și iubitul ei mai în vârstă au foarte multe lucruri în comun și îi leagă o iubire cum numai în filme poți vedea. Bogdan este actor, așa că iubita lui îl susține în tot ceea ce face și merge des la premierele sale. Deși se cunosc de mai bine de 14 ani, abia acum doi ani ei au ales să facă primul pas și să devină un cuplu.

”Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră, iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, a spus  o persoană din apropierea celor doi, pentru sursa citată.

Citește și: Ce spune Seco Dubravko, iubitul Daniele Crudu, după ce a bătut-o crunt

Citește și: Cum au negociat Brigitte Sfăt și Cornel Oană termenii divorțului

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top