Connect with us
Câți bani încasează avocatul lui Gheorghe Dincă de la statul român pentru că îl reprezintă pe criminalul din Caracal

Economic

Câți bani încasează avocatul lui Gheorghe Dincă de la statul român pentru că îl reprezintă pe criminalul din Caracal

Alexandru Bogdan, avocatul lui Gheorghe Dincă, a fost desemnat din oficiu ca să îl reprezinte în ancheta complexă și complicată care a fost deschisă în urmă cu trei zile, când a fost încătușat de polițiști. Recent s-a aflat câți bani încasează apărătorul de la statul român pentru că îl reprezintă pe criminalul de la Caracal.

Câți bani încasează avocatul lui Gheorghe Dincă de la statul român pentru că îl reprezintă pe criminalul de la Caracal

Avocatul Alexandru Bogdan a mărturisit în timpul primului interviu oferit că a fost numit din oficiu și că nu și-a ales clientul: “Nici el, pe mine”. În prezent, Gheorghe Dincă este acuzat și de omor calificat; înainte să declare că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, călăul din Caracal era cercetat doar pentru infracțiunile de viol și trafic de minori.

Alexandru Bogdan, apărătorul monstrului din Caracal, încasează suma de 313 lei pentru că îl reprezintă pe acesta în dosarul penal care a fost deschis pe numele său. Banii vor fi dați din fondurile Ministerului Justitiei. Potrivit art. 275 al. 3 din Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare ramân în sarcina statului.

Alexandra și Luiza, victimele călăului Gheorghe Dincă

Alexandra Măceșanu a fost dată dispărută miercuri, 24 iulie, iar, joi, adolescenta a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată și că a fost violată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

În vârstă de 18 ani, Mihaela Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie 2019, iar mama sa a declarat că a fost supusă testului cu detectorul de minciuni. “În timp ce noi, familia, eram testați la detectorul de minciuni, adevărații criminali erau liberi. Ne-au întrebat dacă nu cumva ascundem faptul că Luiza ne-a sunat și ne-a spus că e plecată. Le-am spus că nu am luat legătura cu ea”, a dezvăluit Monica Melencu, mama Luizei, potrivit observator.tv.

În cadrul unui alt interviu, mama Luizei a mai povestit că polițiștii i-au spus că fata ei dispărută de trei luni ar putea fi plecată cu: “un Făt-Frumos” pentru că este majoră. Luiza Mihaela Melencu, locuia în comuna doljeană Dioşti, iar în ziua dispariției a spus familiei că va merge la Caracal ca să scoată bani de la un bancomat.

Gheorhe Dincă este căsătorit, are patru copii, dar trăia singur. Trei băieţi trăiesc în Italia împreună cu mama lor, iar fiica la Timişoara. Soţia lui s-a întors în ţară.

Sursa: CANCAN

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top