Connect with us

Știri

Caz GROAZNIC în Italia. O româncă și-a pus capăt zilelor. Cine este victima și de ce a făcut asta!

O româncă în vârstă de doar 19 ani și-a pus capăt zilelor, după ce a stat o perioadă în depresie, după ce și-a pierdut locul de muncă.

Potrivit ziarului Il Centro, citat de Rotalianul.com, tânăra se numea Ana Maria Cioponea și era rezidentă în localitatea Balsorano din provincia L’Aquila.

Conform unor persoane apropiate, Ana Maria a trăit mai mulți ani în Irlanda, alături de părinții săi. Sosită în Italia, a lucrat ocazional într-un centru comercial din localitatea Sora dar angajatorul se pare că a refuzat reînnoirea contractului de muncă.

Din acest motiv, tânăra ar fi căzut într-o stare de depresie profundă care a făcut-o să recurgă la acest gest, scrie sursa citată.

Descoperirea a fost făcută chiar de tatăl său care, văzând că fiica sa nu mai iese din baie și nu mai răspunde, a forțat ușa și când a intrat a găsit-o pe Ana Maria spânzurată acolo.

La fața locului a fost chemată imediat o ambulanță dar nu mai era nimic de făcut. Trupul său neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului din localitatea Sora iar carabinierii din localitatea Morino anchetează pentru a stabilit cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

Publicația Rotalianul.com reamintește că pe teritoriul Italiei, este în curs, proiectul ”Itaca”, care oferă ajutor, susținere, informații și instrumente utile pentru depășirea depresiei. Cei interesați pot suna la numărul verde:

800.274.274 sau pot trimite un e-mail la linea.ascolto@progettoitaca.org

Deasemenea, Fundația IDEA, (Istituto per la ricerca e la prevenzione della depressione e dell’ansia), a pus la dispoziție numărul verde: 800 538 438.

Discuțiile cu persoanele calificate, ședințele cu psihologii, au toate un caracter de confidențialitate secret, nicio informație privitoare la pacient, la afecțiunile sale sau la terapia folosită nu pot deveni publice fără acordul expres al acestuia.

Te-ar putea interesa și: Un român a fost UCIS în Italia într-un mod grotesc! Cine este victima și ce i-au făcut criminalii!

O nouă crimă a cărui victimă a fost un român a îngrozit Italia!

Descoperire macabră în localitatea italiană Caltagirone, vinerea trecută. Cadavrul unui român a fost găsit mutilat, decapitat și fără brațe, într-o pădure din apropiere.

Potrivit poliției locale, identitatea cadavrului a fost confirmată. Este vorba despre Costel Ciobanu, în vârstă de 51 de ani, originar dintr-o localitate din Vaslui.

Rudele acestuia au raportat dispariția lui, după ce nu au reușit să-l contacteze mai multe zile la rând. Bărbatul era plecat la muncă în Italia.

Corpul mutilat, fără cap și mâini, a fost găsit în dimineața zilei de 8 decembrie de un trecător care își plimba câinele. El a fost cel care a alertat imediat poliția, potrivit newsicilia.it.

Autoritățile locale au început cercetările în acest caz, pentru a stabili motivele și circumstanțele în care s-a produs oribila crimă.

În ultima perioadă, mai multe persoane de cetățenie română au căzut pradă unor agresiuni în Italia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top