Connect with us

Știri

Caz unic în lume: O negresă a născut doi copii albi

Caz unic în lume! O negresă din Marea Britanie a născut doi copii albi. Cei doi copii sunt blonzi, cu ochii albaștri și pielea albă.

Catherine Howarth, în vârstă de 37 de ani, a fost luată prin surprindere când și-a văzut fiul pentru prima dată. Chiar și asistentele au fost uimite: „Asistenta s-a uitat la mine, apoi s-a uitat la Jonah și apoi la mine din nou și nu îi venea să creadă.”, a declarat Catherine.

Când a venit pe lume primul copil, în 2014, părinții au crezut că nu este bebelușul lor.

“Prima oară când l-am văzut pe Jonah, care acum are 3 ani, am zis că nu e bebeluşul nostru. Am fost convinşi că ni s-a dat un copil greşit. I-am făcut şi testele ADN, care au arătat clar că era al nostru”, a povestit tatăl Richard.

O negresă a născut doi copii albi- cazul care i-a șocat chiar și pe medici

În urmă cu șase luni, Catherine și Richard au devenit părinți pentru a doua oară. Fetița lor, pe nume Sophia este tot blondă, cu ochii albaștri și pielea albă. Medicii au fost uimiți și au declarat că acest lucru este posibil o dată la un milion.

“Un analist în genetică ne-a spus că se poate întâmpla o dată la un milion de naşteri. Nu ne-am aşteptat la aşa ceva”, a spus Catherine Howarth, cu origini africane, care lucrează ca analist finaciar.

O negresă a născut doi copii albi. Medicii spun că acest caz este posibil o dată la un milion

Când a venit pe lume fetiţa, Sophia, toată lumea a fost absolut şocată. Richard Howarth, care lucrează în domeniul medical, a asistat la naştere.

“Este interesant ceea ce s-a întâmplat. Însă pentru noi culoarea pielii nu are nici o importanţă. Suntem fericiţi că am avut noroc să avem un băieţel şi o fetiţă foarte frumoşi”, a spus Richard.

Micuţul Jonah a fost remarcat deja de mai multe agenţii de modelling. El a fost ales pentruședințe foto pentru lansarea de haine pentru copii.

Citește și: O femeie virgină a născut un bebeluș perfect sănătos

Catherine şi Richard Howarth locuiesc în Milton Keynes, Buckinghamshire, Marea Britanie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top