Connect with us

Știri

Ce a apărut pe contul de socializare al lui Marcel Toader după ce acesta a murit

Imediat după ce s-a aflat că omul de afaceri Marcel Toader a încetat din viață, pe contul de socializare al acestuia au apărut numeroase mesaje de condoleanțe din partea fanilor și a prietenilor.

Vestea i-a șocat pe toți cei care îl urmăreau pe rețelele de socializare pe omul de afaceri. Aceștia au transmis numeroase mesaje de condoleanțe. „Drum lin printre stele, Marcel. vei rămâne un învingător și sunt sigură că și îngerii aveau nevoie de un învingător, de aceea te-au ales pe tine’, „Cu siguranță o să ajungi într-un loc mai bun, pentru căî tu ai fost un om minunat! dumnezeu să te odihnească în liniște și pace. Condoleanțe familiei îndurerate! Rămas bun., om cu suflet mare!”, „Zbor lin către îngeri! Nu îmi vine să cred!”, „Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în lumină1 Păstrez amintirea serilor de vară de la restaurantul Cocoșul Roșu, când erai alături de Maria și întotdeauna aveai zâmbetul pe buze. Un om sociabil, extrem de elegant de fiecare dată, o persoană care iubea să verbalizeze ciu oamenii din juurul lui… Într-un cuvânt, un om plăcut. Să-ți fie sufletul în lumină!”, „deci nu pot să cred! Sunt în stare de șoc”, „Îmi pare tare rău că ai plecat!”, sunt mesajele apărute pe contul de socializare al lui Marcel Toader.

Marcel Toader a fost sportiv de performanță și om de afaceri. De-a lungul anilor, acesta a fost în centrul atenției din cauza numeroaselor sale căsnicii și divorțuri, șase la număr.

Cutremurător ce scria Marcel Toader în ultima postare în online. „Dacă te uiți suficient de atent vezi goliciunea, tristețea spirituală, pierderea sensului”

Ultima postare pe care omul de afaceri Marcel Toader a făcut-o în mediul online datează de la sfârșitul lunii iulie. mesajul transmis de acesta este unul cutremurător.

Ultimul mesaj tranmsi de Marcel Toader pe contul său de Facebook datează din 27 iulie și face referire la ceea ce se întâmplă în plan social în România. „Adevărata imagine pentru ceea ce se petrece azi poate fi vazută la televizor în fiecare zi. Peste tot ! Daca te uiți suficient de atent vezi goliciunea, tristețea spirituală, pierderea sensului, pierderea scopului a unui întreg popor manipulat și condus de incompetenți ( curve, aghiotanți, neveste frustrate, „acoperiți”, pederaști, aserviți ….metamorfozați în servicii secrete SPP, SRI, STS ordinea nu este întâmplătoare ) ! Adevarații vinovați nu sunt ei, ci noi. Ei au trădat învrederea noastră ! Noi avem puterea să schimbăm lucrurile ! Doar noi, cu toții !

Acultați, mai jos, cum trăitorii români din Muntele Athos gândesc, invită și se roagă pentru poporul lor! Dumnezeu să o odihnească pe Mihaela !??”, scris omul de afaceri.

Continue Reading
You may also like...

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top