Connect with us
corp umflat

Știri

Ce a făcut acest bărbat de a ajuns să aibă corpul așa umflat! Medicii nici nu-și pot închipui cum s-a întâmplat așa ceva

Alejandro Ramos Martinez a făcut scuba diving (scufundări), dar a revenit la suprafață mult prea repede, astfel că azotul acumulat în sânge s-a eliminat mai repede decât trebuia.

În mod normal, acest lucru ar fi trebuit să-l omoare, dar organismul a reacționat într-un mod ciudat: moleculele de azot s-au grupat în jurul mușchilor iar corpul lui s-a umflat extrem de tare.

Nici măcar medicii care se ocupă de cazul său nu își pot închipui cum de s-a putut întâmpla așa ceva. Totodată, ei nu pot spune exact dacă viața lui Alejandro este în pericol sau nu.

Bărbatul face în aceste momente o serie de tratamente cu oxigen într-o cameră specială. Doctorii nu exclud o intervenție chirurgicală complexă, pentru a scoate azotul din corpul bărbatului.

Te-ar putea interesa si: A aflat ca viitoarea mireasa l-a inselat, chiar inainte de nunta. Cum a umilit-o de fata cu toata lumea!

Cu puțin timp înainte de a se căsători, un bărbat in Singapore a aflat că logodnica sa l-a înșelat. Vestea nu i-a picat deloc bine, așa că a hotărât să se răzbune.

El a continuat pregătirile de nuntă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. În ziua nunții, la salonul în care s-a ținut petrecerea, a luat microfonul și le-a spus tuturor că vrea să le arate niște imagini cu momente fericite trăite alături de noua lui soție.

De fapt, înainte de nuntă, bănuind că ceva este în neregulă cu viitoarea soție, el angajase un detectiv particular, iar acesta o filmase pe femeie în compania amantului.

Mirele a pus acele imagini chiar la petrecere, iar lumea a fost șocată să vadă ce se petrecuse. La câteva zile distanță de la acest eveniment, cei doi au divorțat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top