Connect with us
Ce a putut sa gaseasca intr-o conserva de peste. A ajuns de urgență la medic

Știri

Ce a putut sa gaseasca intr-o conserva de peste. A ajuns de urgență la medic

Un gălățean a găsit un cui într-o conservă de pește cumpărată de la un magazin din localitatea Liești. Bărbatul va depune plângere la Protecția Consumatorului.

Galatean, la un pas sa ajunga de urgenta la spital. Bărbatul din localitatea Hanul Conachi, județul Galați, a desfăcut o conservă din pește și a găsit, luni, în interior un cui metalic. Conserva a fost cumpărată de la un magazin alimentar din localitatea Liești.

Clientul revoltat a anunțat că va face reclamație la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului. De asemenea, inspectorii vor informa distribuitorul conservei de pește despre incident, informeaza mediafax.ro.

Galatean, la un pas sa ajunga de urgenta la spital

„Am sunat de nenumărate ori la Oficiul pentru Protecția Consumatorului să fac o reclamație, dar nu răspunde nimeni. Voi mai încerca”, a declarat bărbatul care a cumpărat conserva de pește.

Conform procedurii, reprezentanții Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Galați se vor deplasa la fața locului și vor analiza reclamația gălățeanului. Ei vor verifica produsul reclamat dar și alte conserve din lotul din care acesta face parte, pentru a afla dacă există probleme asemănătoare.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top