Connect with us
Ce cadou să-i faci mamei tale de 8 Martie, în funcție de zodia ei

Horoscop

Ce cadou să-i faci mamei tale de 8 Martie, în funcție de zodia ei

Ce cadou sa îi faci mamei, in functie de zodie, de 8 Martie, în funcție de zodie:

MAMA BERBEC
Dacă mama ta s-a născut în zodia Berbec, trebuie să știi că aceasta este o femeie de fier. Te-a crescut cu o mână de fier și nu s-a dat la o parte de la nimic în lume. Cadoul ideal pentru o femeie puternică precum mama Berbec poate fi un articol cosmetic, articole de vestimentație roșie (sugerează pasiunea, roșul este culoarea Berbecului), trandafiri sau parfumuri feminine dar puternice.

MAMA TAUR
Mama Taur s-a preocupat întotdeauna ca micuțul sau micuța ei să aibă mereu tot ceea ce are nevoie. Mama Taur își găsește securitatea în propria sa persoană și își poate stabili singură valorile după care se ghidează în viață. Bomboanele, ciocolata, alunele îmbrăcate în ciocolată sau prăjiturelele cât mai simple ar putea s-o cucerească pe mama ta.

MAMA GEMENI
Mama Geamăn are un spirit adolescentin pe care și-l păstrează până în ultima clipă a vieții, și trebuie să ții cont de jovialitatea și energia acesteia atunci când îi faci un cadou. Mama ta s-ar bucura nespus de mult dacă i-ai cumpăra o veselă nouă sau un joc de societate pe care să-l jucați împreună în familie, atunci când vă reuniți duminica.

MAMA RAC
Mama ta Rac își bazează majoritatea acțiunilor în viață după ceea ce simte. Este o fire melancolică și care poate fi foarte ușor supărată. Cadoul ideal pentru o mamă Rac ar fi un talisman sau o piatră prețioasă, un buchet de flori (de preferință orhidee) sau diferite articole pentru bucătărie (mama Rac petrece mult timp în casă).

MAMA LEU
Mama Leu găsește mereu sursa iubirii în ea pentru a-i mulțumi și pe ceilalți deoarece aceasta consideră că dacă nu te iubești pe tine însuți, nimeni nu o va face. Tocmai de aceea, pentru că mama ta este una cochetă și grijulie cu cei din jur, prin prisma imaginii sale, oferă-i obiecte de artă (va savura tablouri realizate cât mai amatoricesc sau mici obiecte sculptate) sau un bilet la o piesă de teatru. Bineînțeles că produsele cosmetice sunt o alegere excelentă.

MAMA FECIOARĂ
Ai norocul că ți-a dat Dumnezeu o mamă deschisă la minte, foarte iubitoare și protectoare, dar și cicălitoare, dar spre binele tău. Cadourile care o vor mulțumi pe mama ta Fecioară sunt nenumărate: truse de machiaj, cărți de critică literară, căni și bijuterii personalizate, parfumuri cu esență de cedru etc.

Afla, in continuare, ce cadou sa ii faci mamei tale, in functie de zodie

MAMA BALANȚĂ
Protejată de planeta Venus, dacă mama ta este născută în zodia Balanță va avea nevoie de un cadou care să se muleze pe personalitatea sa. Mama ta este o fire echilibrată, armonioasă, mereu pregătită cu idei noi și gata cu soluții pentru orice problemă. Se va bucura dacă va primi articole de decorațiuni interioare, lumânări parfumate, o invitație la un restaurant de lux sau o invitație la un concert muzical.

MAMA SCORPION
Mama ta este pasionată de tot ce înseamnă mistic. Ai o mamă înțeleaptă care caută răspunsurile dincolo de aparență. Cadourile ideale pentru ea ar fi: romanele polițiste, romanele de dragoste, vestimentație în grena, colonie, obiecte de artizanat.

MAMA SĂGETĂTOR
Mama ta este o persoană credincioasă și tot ceea ce face nu lasă nemulțumit Celui de Sus. Asta înseamnă că poți să îi faci cadouri icoane, cruciulițe sfințite la mănăstiri, articole de călătorie, bețișoare parfumate, ghiveci de flori frumos ornamentat, animale de casă sau articole pentru camping.

MAMA CAPRICORN
Mama Capricorn gândește de 1000 de ori înainte de a spune sau a face ceva. Aceasta își concretizează aproape cu invidie planurile pe care le are în cap. Tocmai de aceea, trebuie să ții cont că de 8 Martie va trebui să îi stimulezi gândirea și aplecarea spre latura practică a vieții mamei tale. Îi poți oferi lucruri de care are nevoie precum creme pentru față, șampoane, ulei de levănțică pentru tratamente cosmetice, obiecte de anticariat, haine business.

MAMA VĂRSĂTOR
Mamele Vărsător sunt foarte visătoare. Atunci când îți va fi mai greu, mama ta se va gândi mereu cum să te scoată din stare și îți va da putere să visezi cu o simplă privire caldă. Iar acest efort cotidian merită răsplătit cu un cadou. Poți să o mulțumești cu niște căști audio noi (adoră muzica), o carte de astrologie (este pasionată de tainele astrelor) sau flori cât mai frumos dichisite (mama ta apreciază și esteticul).

MAMA PEȘTI
Mama Pești este înclinată spre ezoterism și chiar are capacitatea de a vindeca anumite persoane prin tot felul de descântece. Se roagă mult pentru binele copilului ei și este o mamă foarte protectoare, uneori chiar excesiv de preocupată. Oferă-i cărți despre mistere nedeslușite, parfumuri puternice unisex, amulete norocoase, brățări handmade sau un cd cu muzică romantică.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top