Connect with us
Ce cadouri ar vrea sa primeasca femeile in luna martie

Stil

Ce cadouri ar vrea sa primeasca femeile in luna martie

Nu stii ce sa-i iei cadou? Noi te ajutam! Uite ce cadouri vor sa primesca femeile in luna martie!

Luna martie este luna femeilor, momentul perfect pentru ca domnii sa le aprecieze si sa le ofere cadouri frumoase si interesante. Desi ai poate mii de idei, nu reusesti sa iti dai seama ce i s-ar potrivi perfect si nici nu vrei sa dai gres. Pentru un barbat poate fi dificl sa faca un dar potrivit, insa noi iti venim in ajutor. Am facut o lista cu toate cadourile pe care femeile le adora si cu care nu poti esua.

Probabil stii deja ca nicio sarbatoare nu trebuie sa treaca fara flori, asa ca alege un buchet frumos cu flori de primavara. Chiar daca doamna ta spune ca nu iubeste florile, o lalea sau o zambila cu siguranta o vor face sa zambeasca. Toate femeile sunt innebunite dupa buchete bogate si colorate, asa ca acesta este primul pas pe care trebuie sa il faci. Poti opta chiar si pentru o floare in ghiveci daca iubita ta este pasionata de ele.

DE CE AM MINTIT C ANU SUNT CASATORITA: CONFESIUNILE A TREI FEMEI

Nu exista femei care sa nu iubeasca bijuteriile, asa ca nu poti da gres cu ele. Daca nu cunosti exact gusturile prietenei tale, alege un model cat mai simplu. Este foarte posibil ca ea sa nu agreeze pietrele mari sau modelele foarte incarcate. Cu ceva simplu o vei bucura in orice caz. Poate un lant de aur cu pandativ in forma de inimioara, sau un inel cu diamant. Suna perfect!

Ofera-i o zi relaxanta la spa si nu te va uita niciodata. In zilele noastre, cand suntem mereu stresati si mereu pe fuga, un astfel de cadou este o binecuvantare. Iti va multumi din suflet si poate, la randul ei, te va rasplati cu o seara romantica, nu?

Daca iti permiti ii poti darui bilete intr-o vacanta exotica, acesta fiind unul dintre cele mai inspirate cadouri. O locatie insorita este pe gustul oricarei femei, in orice perioada a anului. Uimeste-o cu darul acesta si nu iti va parea rau. In plus, este un cadou de care va veti bucura amandoi!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top