Connect with us
Ce flori i-a dus iubitul lui Răzvan Ciobanu la priveghi. Care este seminficaţia acestora. Sunt periculoase pentru sănătatea oamenilor

Stil

Ce flori i-a dus iubitul lui Răzvan Ciobanu la priveghi. Care este seminficaţia acestora. Sunt periculoase pentru sănătatea oamenilor

La priveghiul lui Răzvan Ciobanu au ajuns membrii familiei, fostul iubit și colegii de breaslă ai creatorului de modă. Toți au venit cu flori și lumânări, iar iubitul fostei vedete Kanal D s-a prezentat cu un buchet de flori considerate periculoase pentru sănătatea oamenilor. Este vorba despre hortensii.

Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu i-a dus hortensii la sicriu

Hortensia poate provoca reacții destul de neplăcute, de la simple alergii, specifice mai ales primăvara și vara, până la boli. Ingerarea frunzelor și mugurilor hortensiei pot duce la vărsături, dureri abdominale acute sau chiar un șoc anafilactic. Este foarte probabil ca lui Răzvan să îi fi plăcut mult aceste flori.

La priveghiul de la Cimitirul Progresul, la o zi înainte de înmormântare, au ajuns Adina Buzatu care a fost alături de mama creatorului pe tot parcursul zilei, dar și alți prieteni din lumea bună a showbiz-ului. Reamintim faptul că Răzvan Ciobanu s-a stins din viață într-un accident în comuna Săcele, județul Constanța.

Medicii legiști din Constanța: Designer-ul era singur în mașină
”Conducătorul auto era singur în autovehicul și nu purta centură de siguranță, aspecte constatate cu ocazia cercetării la fața locului de către experți. În cauză urmează a fi dispusă efectuarea unei expertize tehnice auto, care va stabili cu exactitate dinamica producerii accidentului.

În ceea ce privește poziția în care a fost găsită victima, precizăm că aceasta a fost proiectată în afara autovehiculului și găsită în proximitatea acestuia, orientată cu fața în jos. Specialiștii SMURD sosiți la fața locului în urma apelului 112 au fost cei care au procedat la modificarea poziției victimei, în vederea aplicării procedurilor specifice.

Ulterior finalizării activității de cercetare a locului faptei și plecării organelor de poliție, în zona respectivă au fost lăsate componente auto irelevante pentru anchetă, împrăștiate pe o suprafață mare de teren, fiind posibil ca acestea să fie găsite de trecători”, au transmis astăzi pe cale publică medicii legiști constănțeni.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top