Connect with us
Ce s-a întâmplat cu Alina Vidican după ce s-a despărțit de Borcea și a ajuns în SUA

Monden

Ce s-a întâmplat cu Alina Vidican după ce s-a despărțit de Borcea și a ajuns în SUA

Alina Vidican a trecut printr-un divorț tumultos de Cristi Borcea. După ce fostul acționar al lui Dinamo și-a refăcut viața alături de Valentina Pelinel, aceasta a ales să se ducă în Statele Unite, unde avea trei firme.

Alina Vidican devenea managerul a trei companii înregistrate în SUA, toate din domeniul imobiliarelor, pe vremea în care era soţia lui Cristi Borcea. Acum, femeia nu a mai alocat suficient timp afacerilor, care au ajuns în ruinăm scrie SpyNews.

Firmele figurează ca fiind inactive, motivul fiind acela că nu a depus bilanțurile anuale.

Ce dezvăluie Gigi Becali despre Alina Vidican

În urmă cu ceva vreme, Gigi Becali dezvăluia că despărțirea cu scandal de Cristi Borcea a afectat-o pe Valentina Pelinel.

Finanțatorul FCSB-ului a spus că aceasta chiar a amenințat că se sinucide.

„Si din partea lui si din partea ei au existat niste lucruri care sunt din filme, din “Romeo si Julieta”. Adica, fina mea (Alina Vidican – n.r.) a spus ca nu poate sa traiasca fara el, (Cristi Borcea – n.r.) ca ia pastile, ca se sinucide. A avut probleme, chiar si la Paris, probleme de dragoste, de sinucidere. 

Mi-am dat seama ca din partea amandurora exista prea multa pasiune, prea multa dragoste si iubire si nu puteam sa ii tin despartiti”, a spus Gigi Becali acum ceva timp, potrivit wowbiz.ro.

Blonda şi-a luat copiii – George Alexandru şi Gloria – şi a plecat în Statele Unite ale Americii. Peste Ocean, în Florida, Alina a început să se refacă.

Cristi şi Alina au divorţat în noiembrie 2016, la notar, în Constanţa. Cei doi s-au cunoscut din 2003, pe vremea când fostul acţionar de la Dinamo era căsătorit cu Mihaela, prima nevastă.

Citește și: Cristi Borcea, declarațiile cu care își va înfuria fostele soții! Ce spune despre Valentina Pelinel

Citește și: Cristian Borcea, noi probleme cu legea! DIICOT efectuează percheziții la domiciliul lui

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top