Connect with us
Ce s-a întâmplat cu Monica Anghel? Cântăreața a fost desfigurată la propriu. Cum a ajuns în această situație

Vedete

Ce s-a întâmplat cu Monica Anghel? Cântăreața a fost desfigurată la propriu. Cum a ajuns în această situație

Monica Anghel a reușit să-și înspăimânte toți fanii. Cântăreața s-a fotografiat extrem de rănită în zona feței și i-a informat pe cei care o rumăresc pe rețelele de socializare. Cum s-a accidentat vedeta și ce mesaj le-a transmis prietenilor din online?

Monica Anghel, desfigurată în urma unui accident

Monica Anghel are o legătură strânsă cu fanii săi, reușind de ani buni să-și mențină o comunitate frumoasă în online, motiv pentru care îi înștiințează cu ocazia oricărui eveniment. De data aceasta, artista le-a oferit o veste mai puțin așteptată și fericită pentru ei. Aceasta a suferit un accident la echitație, accident în urma căruia a rămas desfigurată.

Solista are zona feței accidentată destul de grav. Aceasta nici nu se aștepta ca o zi de relaxare să se transforme într-un așa coșmar. A căzut de pe cal și s-a ales, din păcate, cu nasul și buza sparte. Totuși, cele scrise fanilor arată că nu s-a speriat așa ușor, astfel că și-a menținut tonusul pozitiv. „Cam asta pățești când te crezi Spiderman 😜😂😂😂😂😂🤟🤟🤟🤟🤟 dar sunt ok că sunt vikingă 😂😂😂😂😂„, a fost mesajul transmis de cântăreț.

Citește în continuare pe Știri TV.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top