Connect with us

Vedete

Ce s-a întâmplat în casa Oanei Lis imediat după cutremurul de azi-noapte! Este vorba despre Viorel Lis!

Nu toată lumea a fost speriată de cutremurul de noaptea trecută. Oana Lis se află printre aceste persoane. Soția lui Viorel Lis a găsit puterea să zâmbească la scurt timp după ce România a fost zgâlțâită de seism.

Iată ce a spus despre ea și Viorel Lis:

„M-a trezit din somn…bine ca mi-ati spus voi ca e cutremur…eu crezusem ca s-a suit Vio pe mine !!!!”, a scris Oana Lis pe contul ei de Facebook.

În urmă cu câteva luni, Oana a trecut prin clipe grele, după ce soțul său a suferit un atat cerebral:

„A avut probleme de sănătate, ultimul accident vascular a lăsat urme. Nu mai poate vorbi, oboseşte dacă vorbeşte. Mă recunoaşte şi sunt bucuroasă că din punct de vedere cognitiv e bine. Îi dau tot felul de vitamine şi el nici nu mai vrea.

Fac tot ce pot, merg la biserică, dau cu tămâie, mă rog pentru el, fac lucruri pe care nu le făceam înainte. Mă rog să fiu puternică. El îşi doreşte o ultimă vacanţă împreună. Am fost invitată la ziua unei prietene în Grecia, în Insula Samontraki, dar drumul este lung şi dacă păţeşte ceva în maşină?

Ştiu că oamenii bătrâni cu afecţiuni grave sunt lăsaţi să zbore, dar şi aici e o problemă! Dacă moare în avion ce mă fac? Încă îl iubesc, îi dau din energia mea şi el m-a ajutat pe mine.”, a mărturisit Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV.

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri din România. Fostul edil al Capitalei și Oana formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. În umră cu câțiva ani, aceștia au decis să își oficializeze relația,

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top