Connect with us
Ce să faci dacă ești abonat DIGI | RCS&RDS și vrei să ai putere mai mare la internet! Toți clienții au această oportunitate

Știri

Ce să faci dacă ești abonat DIGI | RCS&RDS și vrei să ai putere mai mare la internet! Toți clienții au această oportunitate

Dacă avantaje sunt, atunci profită de ele! Una dintre cele mai mari probleme ale planetei ar fi internetul și rapiditatea sa care uneori este egală cu viteza melcului. De menționat este că există mulți factori care ar putea influența puterea internetului, anume furtul datelor, vizita pe servere mai puțin performante ori foarte încărcate sau lățimea bezii care trebuie să se împartă la toate aparatele conectate.

Ce să faci dacă ești abonat DIGI | RCS&RDS și vrei să ai putere mai mare la internet!

Lăsându-i pe aceștia în spate, poți ajunge la o putere mai mare la internet printr-o simplă mișcare. În ceea ce privește compania DIGI | RCS&RDS, pare să fie totul simplu. Mai exact, alege un router pentru conexiune prin WiFi. Despre ”sacul fără fund” al tuturor melodiilor, clipurilor și filmelor, reprezentanții companiei spun: „Pentru serviciul de internet prin fibră optică de la Digi adaugă router-ul wireless și ai viteză maximă de transfer a datelor prin orice device”. Pasul doi este să cauți rețeaua wireless pe telefon, dacă ești acasă sau la birou, beneficiind astfel de o viteză uluitoare pe care compania o oferă prin rețeaua de fibră optică.

„Pentru o conexiune mult mai rapidă față de rețeaua de date mobile. Te bucuri de streaming video, muzică sau jocuri, descarci aplicații noi și faci și shopping online fără întreruperi.

Beneficiază și de serviciul VoWiFi, pentru o conexiune instantanee și calitate HD a apelurilor

Ai avantajele conexiunii prin fibră optică pe orice device: smartphone sau tabletă. Tot ce trebuie să faci este să configurezi router-ul Digi, să te conectezi la WiFi și ai acces la viteză superioară oriunde în interiorul casei.
Mai mult, în timp ce vorbești cu familia și prietenii, conexiunea wireless rămâne activă.

Astfel, tu te bucuri de convorbirea telefonică în timp ce folosești și conexiunea prin WiFi la viteză maximă”, este anunțul DIGI | RCS&RDS. De asemenea, pe lângă o viteză mai mare, poți beneficia și de conexiune instantanee și calitate HD a apelurilor prin serviciul VoWiFi.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top