Connect with us
Dezvăluiri uluitoare ale lui Tavi Clonda! "M-am certat cu Gabi din cauza banilor! Ea nu a vrut să cumpărăm un teren" Cei doi au rămas fără niciun ban!

Vedete

Ce se întâmplă acum în căsnicia dintre Gabi Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea s-a certat cu soţul din cauza banilor! Vezi care a fost mărul discordiei! Dezvăluirea a fost facută în Show-ul Cristinei Șișcanu.

Gabriela Cristea (44 ani) şi Tavi Clonda (39 ani) au o căsnicie armonioasă şi solidă, au două fetiţe minunate, Victoria Margot şi Iris, şi au reuşit să construiască tot ce au visat şi au plănuit.

La începutul relaţei, cârcotaşii nu le dădeau multe şanse să rămână împreună, unii spunând că e o diferenţă de vârstă prea mare între ei, alţii că petrec exagerat de mult timp unul cu celălalt atât acasă cât şi la serviciu şi că se vor plictisi repede…

Ei bine, protagoniştii noştri au trecut proba timpului şi, fără să exagerăm, putem spune că au una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Asta nu înseamnă însă că Gabriela şi soţul ei nu au trecut şi prin momente de cumpănă, greutăţi sau certuri.

Gabriela Cristea s-a certat cu soţul din cauza banilor! „Ea a trecut prin multe şi înţeleg de ce i-a fost frică”

În urmă cu câteva zile, artistul a mărturisit, în cadrul emisiunii Cristina Şişcanu Show, că are divergenţe cu soţia lui, cum se întâmplă în orice cuplu şi că, la un moment dat, au avut disensiuni şi din cauza banilor. Au trecut însă peste toate datorită iubirii lor şi a bunei comunicări.

Eu m-am potolit cu cumpărăturile, dar înainte îmi cumpăram haine cot la cot cu Gabi. Noi avem un dressing imens, jumătate al meu şi jumătate al Gabrielei, plin cu haine, încălţări şi accesorii.

Acum însă nu mai sunt aşa ahtiat după shopping, mă mulţumesc cu ce am sau cu ce primesc, şi îi cumpăr mai mult Victoriei. Că tot vorbim de bani, trebuie să recunosc că m-am certat la un moment dat cu soţia mea din cauza banilor…

Mă rog, s-a creat o tensiune când am cumpărat terenul unde ne-am făcut casa. Atunci am dat ultimii bani din casă pentru această achiziţie. Pur şi simplu am rămas cu puţini bani spre deloc.

O săptămână a fost mai greu… Ei, Gabi nu a fost de acord să cumpărăm terenul când a făcut socotelile şi şi-a dat seama că rămânem fară niciun ban în casă.

S-a panicat, i s-a făcut teamă, mai ales că ea are nişte traume cauzate de problemele financiare. Până la urmă am convins-o că ne descurcăm noi, că o să fie bine, şi am luat decizia bună împreună. Ea a trecut prin multe şi înţeleg de ce i-a fost frică la început.

A fost o tensiune puternică atunci! A, dacă-mi aduc bine aminte, la fel s-a întâmplat şi când am cumpărat maşina„, a declarat Tavi Clonda la Cristina Şişcanu Show.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top