Connect with us

Monden

Ce se întâmplă de fapt cu Cătălin Botezatu. Cum se simte acum designerul

În ultimele zile au apărut numeroase știri conform cărora Cătălin Botezatu nu se simte bine și este chiar în stare critică. Din fericire, o prietenă bună a sa a făcut lumină în acest caz, printr-o postare pe o rețea de socializare.

Ce se întâmplă de fapt cu Cătălin Botezatu. Cum se simte acum designerul

Cătălin Botezatu este internat la o clinică din Turcia. Acesta a fost operat de urgență cu câteva zile în urmă, după ce a fost diagnosticat cu o problemă gravă de sănătate. Din acel moment au început o sumedenie de speculații, conform cărora Botezatu ar fi într-o stare extrem de gravă.

Care este cu adevarat starea lui Catalin Botezatu

Care este cu adevarat starea lui Catalin Botezatu

Citește și: Fiul lui Alexandru Arșinel este întropat în datorii

O apropiată a celebrului designer vestimentar a postat pe Facebook un mesaj, în care îi liniștește pe toți prietenii și fanii lui cătălin Botezatu. Se pare că acesta se recuperează și va fi bine. Medicii încă nu au oferit informații oficiale în legătură cu starea lui.

Citește și: Mario Iorgulescu a postat un mesaj incredibil – Descoperirea făcută schimbă tot

„În urma telefoanelor primite am înțeles că circulă o știre despre Cătălin Botezatu care spune că este în stare gravă. Nu știu de unde a apărut știrea și care este fundamentul de la care a pornit, având în vedere că sunt puțini oameni care țin legătura cu medicii care se ocupă de el și știu care este starea lui reala de sănătate, despre care va vorbi doar el, dacă va dori să o facă. Niciodată noi, cei apropiați lui. Doar ca să nu mai panicăm cunoscuții lui care m-au asaltat cu mesaje, firești și de încurajare, am ales să pun acest post. Cătălin Botezatu este în perioada de recuperare. Este bine și o să fie foarte bine!”, a scris Monica Vlad, apropiata lui Botezatu, pe Facebook.

Citește și: Mario Iorgulescu a postat un mesaj incredibil – Descoperirea făcută schimbă tot

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top