Connect with us
cafeaua

Stil

Ce spune cafeaua despre tine

Ce spune cafeaua despre tine:

Cafeaua neagră. Se spune despre cei care preferă cafeaua fără alte ingrediente că sunt firi egoiste. În plus, aceşti consumatori au tendinţa de a face glume, nu tocmai pe placul celor din jur, iar unii îi consideră de-a dreptul morocănoşi, pentru că nu prea ştiu cum să se distreze.

Cafeaua cu lapte. Pentru că nu ştiu să savureze gustul atutentic al cafelei simple, persoanele în cauză sunt văzute ca fiind nesigure şi mai tot timpul confuze. Mai mult decât atât, simt nevoie să compenseze caracterul lor lipsit de viaţă şi caută parteneri aventuroşi.

Latte Macchiato. Pentru că nu este o băutură pentru oameni simpli, aceşti consumatori vor fi priviţi drept rafinaţi, cu gusturi extravagante. Chiar dacă par greu de atins, sunt genul de persoane pe care te poţi baza tot timpul.

Cappucino. La fel ca ingredientele din băutura preferată, oamenii care consumă acest tip de cafea sunt misterioşi şi boemi. Preferă să stea deoparte în timpul zilei pentru a se bucura de ceaşca lor, n timp ce noaptea se transformă în adevăraţi petrecăreţi.

Expresso dublu. Cantitatea dublă de cafea îi face pe aceşti băutori să fie mult mai energici faţă de restul persoanelor din jur, astfel că răspundafirmativ oricăror provocări. Cu toate astea, sunt reticenţi la început, astfel că rareori vor face ei primul pas.

Continue Reading

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top