Connect with us
Facebook

Stil

Ce spune poza de la profilul de Facebook despre tine

Bineinteles ca asta nu defineste un om, dar exista lucruri pe care oamenii le au in comun in functie de fotografia lor de profil sau de fotografiile pe care le posteaza pe reteaua de socializare.

Potrivit psihologilor, pe Facebook fiecare persoana vrea sa transmita ceva intr-un mod mai subtil, care nu tine neaparat de postarile clasice de pe perete. Asta inseamna ca o simpla poza de profil poate dezlega anumite secrete despre personalitatea fiecaruia. Iata ce spun expertii despre pozele de profil de pe Facebook.

POZA CU PERSOANA IUBITA

Psihologii spun ca exista doua posibilitati aici: fie este vorba despre o relatie aflata la inceput, caz in care poza de profil semnifica faptul ca te simti foarte confortabil in relatie si foarte iubit/a, fie este vorba despre o relatie indelungata, caz in care simbolizeaza atasamentul tau profund fata de acea persoana si faptul ca nu iti doresti pe nimeni altcineva in preajma ta.

 

POZA CU ANIMALELE DE COMPANIE SAU ORICE ALT ANIMALUT ORI PERSONAJ POPULAR ANIMAT

Asta indica despre utilizatorul de Facebook ca este o persoana protectoare si mereu cu ochii in patru. Cei care au astfel de poze de profil sunt oameni cu suflet de copil, iubitori de frumos, dar care au si un anumit grad de timiditate.

 

POZA IN GASCA

Fotografiile cu grupul de prieteni sugereaza o persoana altruista, care pune mare pret pe prietenie. In functie de numarul de prieteni din poza, acest lucru mai poate sugera o fire extrovertita (grup mare de persoane in poza) sau una introvertita ( 2 sau trei prieteni in poza de profil).

Citeste si: Facebook a facut anuntul! Ce se intampla cu pozele si videoclipurile!

Citeste si: Metoda prin care poate fi spart orice cont de Facebook!

POZA SINGUR/A

Daca apari singur/a in poza, inseamna ca te simti confortabil in pielea ta. Esti dispus/a sa primesti atat critici cat si laude (like-uri, comentarii etc), dar ai prefera sa primesti aprecieri, intrucat tii si la parerea celorlalti despre tine.

POZA CU FLORI/NATURA/PEISAJE

Persoanele care aleg sa isi puna astfel de poze sunt firi foarte sensibile si emotive, intocmai ca florile. Le este teama sa nu fie judecate si prefera sa transmita acest lucru prin intermediul unor imagini din natura, care sa sugereze subtil delicatetea si emotivitatea lor.

FARA POZA DE PROFIL

Cel care alege sa nu isi puna poza de profil pe Facebook este o persoana care nu tine cont de parerile celor din jur si nu este niciun mare fan al socializarii. Sunt persoane retrase, care nu se simt confortabil in centrul atentiei.

POZA CU O VEDETA/PERSONAJ CELEBRU

Cei/cele cu astfel de poze sunt persoane care vor sa iasa in evidenta si cauta sa primeasca foarte multe aprecieri de la cei din jur. Sunt „dependenti” de a primi atentie si pun mai mult pret pe modul in care sunt pe Internet, decat in realitate.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

7 Comments

7 Comments

  1. Anonim

    2015-01-13T20:57:20+02:00 at 20:57

    POZĂ ÎN GAȘCĂ
    Fotografiile în gașcă sau într-un plan îndepărtat sugerează faptul că ești pudic sau cel puțin ai interese să nu fi*** văzut de toată lumea.; Corect gramatical este FII***, n

  2. PETRU MUNTEANU

    2015-01-12T12:44:13+02:00 at 12:44

    Daca au am …drapelul tarii…ce inseamnă..???

  3. PETRU MUNTEANU

    2015-01-12T12:42:53+02:00 at 12:42

    Daca eu am drapelul tarii…ce inseamnă…???

  4. popa liliana

    2015-01-12T10:39:56+02:00 at 10:39

    daca iti pui poza cu copii ce insemna ?

  5. popa liliana

    2015-01-12T10:39:27+02:00 at 10:39

    daca iti pui poza cu copii ce inseamna ?

  6. CathySailor

    2015-01-12T05:14:42+02:00 at 5:14

    am poza cu persoana cea mai iubita din viata mea care va rezista pentru întotdeauna pentru ca-i sunt mama… dar treaba e ca postul nu semnifica nimic… era vorba sa zică ce semnifica poza de la profil nu exemple de poze de profil. iar la persoana iubita chiar nu specifica nimic.

  7. FELICIA

    2014-12-07T02:39:38+02:00 at 2:39

    mi-am pus si poza cu pisica mea, care a murit de batranete, apoi cu fatza mea actuala, singura !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top