Connect with us
Ce spune Viorica Dăncilă despre o ordonanță pe amnistie și grațiere

Știri

Ce spune Viorica Dăncilă despre o ordonanță pe amnistie și grațiere

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că nu are pe masă un act normativ referitor la amnistie şi graţiere şi a spus că nu a discutat cu nimeni despre acest subiect, subliniind că exclude ca până la sfârşitul anului să fie adoptată o ordonanţă pe această temă.

„Nu avem aşa ceva (un act normativ privind amnistia şi graţierea – n.r.) pe ordinea de zi, nu am aşa ceva pe masa guvernului.(…)

În calitate de prim ministru, nu am un act normativ care să prevadă aşa ceva, nu am avut o discuţie, deci nu pot să prevăd sau să spun ceva. Nu ştiu dacă se impune o discuţie, nu pot să ştiu ce se va discuta în Comitetul Naţional.

Fiecare poate să spună opinia, aceasta este democraţia. Eu vă spun că nu se dă… Pot să spun eu ce se întâmplă peste doi ani, peste trei ani, peste un an? Eu v-am spus că nu am avut nicio discuţie.

Am văzut opiniile colegilor din PSD, fiecare e liber să-şi spună opinia, eu nu am avut nicio discuţie despre acest lucru. În CEx fiecare îşi va spune punctul de vedere, nu pot să prevăd ce problemă va ridica un membru al CEx-ului.

Eu v-am spus că nu am pe masă acest act normativ, nu am discutat cu nimeni despre amnistie şi graţiere”, a afirmat Dăncilă la Palatul Parlamentului, după o întâlnire cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Întrebată dacă exclude ca până la finalul anului să fie adoptată o Ordonanţă privind amnistia şi graţierea, Dăncilă a răspuns afirmativ.

Ordonanța pe amnistie și grațiere este dorită de Liviu Dragnea, dar și de mai mulți membri ai PSD.

Citește și: Ce spune Tudorel Toader, aflat la Bruxelles, despre amnistie și grațiere

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top